Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mire utalhat a diagrammom?

Mire utalhat a diagrammom?

Figyelt kérdés

[link]

Arra lennék kíváncsi,h volt e valakinek hasonló és ha igen,milyen betegsége volt.Gondolok pcos,pajzsmirigy...stb.Nem menstruálok pár hónapja.

2011. nov. 1. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Már láttam a görbédet korábban is.

Doki mit mond?

2011. nov. 1. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
kevés progeszteron, sárgatest elégtelenség esetleg?
2011. nov. 1. 18:11
 3/6 A kérdező kommentje:
sajna semmit nem tudok. 2 orvosnál is voltam 3havi hőmérőzést javasolt az utobbi.de 3 hónapot várjak?
2011. nov. 1. 22:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Huh. Én visszamennék hamarabb. 3 ciklus Nálad több mint fél év is lehet... :o(

Remélem mihamarabb sikerül fényt deríteni a problémádra, és babásodni is!!

2011. nov. 1. 22:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:( Már várnánk rá nagyon,párom szerint menjunk meddőségibe....
2011. nov. 1. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt nézem, hogy csináltál ovu tesztet, és kufircoltatok is, és szépen fenn van a hőd, ez jelenthet babát is reméljük!

Szerintem vizsgáltasd ki magad, pajzsmirigyet is, én PCO-s vagyok, Clostilbegyt első hónapjában összejött a baba, gyakori, és tervszerű együttlétekkel, de kb a ciklus 25. napján volt csak a pé-m.

Nekem is évente 2-3szor volt csak mensim :S

Drukkolok!

Ha töketlen a nődokid, akkor váltsál szerintem is! Nem tudom, hogy hány éves vagy, de ha már jó ideje próbálkoztok, akkor nincs időd hőmérőzgetni ! Hülyeség ennyit várni!

2011. nov. 1. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!