Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt mennyi idő...

Terhességi teszt mennyi idő után mutatja ki?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
miT? Rajta van a papíron. Nem?
2009. máj. 5. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Már azon a napon mikor meg kellene jönnie.De sógornőmnek már egy héttel a menszesz előtt kimutatta.Attól függ,hogy a hónap elején vagy a közepén történt a fogamzás.
2009. máj. 5. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják, hogy peteéréstől 12-14 napra kimutatja, de én hallottam olyat is, hogy 9 hétig negativ volt valakinek, holott terhes volt...
2009. máj. 5. 21:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma feküdtem le a párommal gumi nélkül, mer nem bírtuk ki hogy ne legyen semmi. Mielőtt elélvezett volna kivette, úgyhogy nem élvezett belém, de félünk hogy az vagyok. Valahogy meg kéne tudnunk hogy az vagyok vagy nem, csak nem tudjuk hogy hogyan. Ha elmegyek nőgyógyászhoz az meg tudja állapítani?
2009. máj. 5. 21:30
 5/7 nini24 ***** válasza:
Leghatásosabb egy esemény utáni tabi lenne. Tehát holnap doki, és ő ír fel neked! Ennyi idő után még nem vagy terhes! De lehetsz, ha a napokban van peteérésed... Ez egy 10-12 napos folyamat! Szóval, ha nem akarsz babát, doki, és ha már ott vagy, fogamzásgátlót is felirathatnál...
2009. máj. 5. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:
18%
Azért nem értem mire ez a para, mi 2 évig így védekeztünk és nem lett semmi baj. Nagyszüleink idejében nem volt más védekezési módszer, és azért általában nekik is bejött. Szerintem emiatt ne vedd be az esemény utánit, én egyszer voltam kénytelen bevenni, de fél évre teljesen tönkrevágta a ciklusomat.
2009. máj. 5. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj el esemeny utaniert, mi is igy vedekeztunk 6 honapig, elotte 5 evig szedtem a gyogyszert es tegnap derult ki,h 4 hetes terhes vagyok!
2009. máj. 6. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!