Ha több mint egy hete késik és negatív a teszt és nem is érzek semmit a derékfájáson és néha pici alhasban történő dolgokon kívül, akkor nem vagyok terhes tuti?
Első válaszadó: A negatív teszt miért lenne babás jel?
Kérdezőnek: nem lehet 100%-ra venni, hogy nem vagy terhes, sokszor a tesztek nem mutatják még ki, hiába van ráírva, hogy 10 napos terhességet is kimutat. Meg nem is mindenkinek vannak "tünetei", van, aki meg sem érzi. Várj még pár napot, ha addig nem jön meg, tesztelj mégegyet. Aztán meg irány a doki, ő meg tudja mondani, hogy mi a helyzet.
A ciklusaid szabályosak??
Mert ha igen, akkor erősen babagyanús a dolog.
Drukkolok!!!
Írj majd még!!
Menj dokihoz, az a biztos! Ő akár elküldhet vérvételre, amiből 100%-ra ki tudják mutatni a hcg-t, megnéz ultrahanggal is.
Nekem nagyon erős hasfájásom volt, előtte már 1 héttel azt éreztem, hogy mindjárt megjön. Aztán semmi. Sem időre, sem utána. Kb. a nemvárt után még 1 hétig tartott ez a "mindjárt megjön" érzés, majd elmúlt.
A tesztek nem 100%-osak. Gondolj bele, amíg nem találták fel a teszteket, sokkal nyugodtabb volt az ember lánya. Ha nem jött meg, elment a dokihoz, ő megmondta, hogy van-e baba. Most meg csak tesztelgetünk ész nélkül, stresszeljük vele magunkat.
Mégegyszer! Csak azt tudom mondani, hogy mihamarabb menj dokihoz, ő megmondja, hogy mi a helyzet, mert így csak feleslegesen idegesíted magad. Ha meg babás vagy, az neked sem tesz jót, és a picinek sem.
Nyugi és irány a doki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!