Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van petezsák de hol az Embrió?...

Van petezsák de hol az Embrió? Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Kérlek segitsen aki már átesett ilyenen, ma voltam orvosnál és terhességet állapított meg, van petezsák szabályos méretű, de nem látja az embriót. Megvolt a vérvétel, vizelet vizsgálat reggel. Egy hét múlva többet tud mondani, addig meg izguljak mi lehet. Ez mit jelent, lehet hogy nincs is baba? pedig annyira vágyóm már rá, és régóta probálkozunk. A doki azt mondta ne éljem bele magam. meg azt hogy lehet elbujt.
2009. máj. 5. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a sógornőm járt így, de neki lombikbaba volt. Nem sikerült, sajnos.
2009. máj. 5. 14:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős lehet a terhességed? Talán lehet, hogy túl pici még, hátha egy hét múlva látszik már. Sajnos az is lehet, hogy nem lesz benne egy hét múlva sem. De bizakodjunk!
2009. máj. 5. 14:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm van most így, 6 hetes, de 8 hetesnek felel meg a petezsák. A baba még sehol, csütörtökön kell visszamennie.
2009. máj. 5. 14:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hány hetes kismama vagy? Az 5. héten nagyon gyakori, hogy csak petezsákot lát az orvos ( nekem is így volt ) . Ne ijedj meg, nem biztos, hogy ez rosszat jelent!
2009. máj. 5. 14:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hanyadik héten vagy?Ez nagyon fontos! Ha túl korán nézte akkor valóban nem látható az embrió csak a petezsák.A 7-8.héttől szokták látni.Ha még akkor sem látszik a szívhangot szokták keresni.

Hallottam már olyan mamiról akinek a 10.hétig nem látták az embriót csak a szívhangot lehetett hallani.

2009. máj. 5. 14:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyban függ attól, hogy mennyi idős a terhességed...
2009. máj. 5. 14:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
szia, nekem 5 hetesen látta először az embriót.Addig csak petezsákot. Nyugodj meg.
2009. máj. 5. 14:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Elég bonyolult a ciklusom elméletileg bármikor teherbeeshettem. Február 6 -án volt meg utoljára, de ezen nem lepődtem meg mert előtte 2 alkalommal meg 54-56 napos volt a ciklusom, most meg már a 89. napon vagyok igy mertem bizakodni most összejött. az orvosom szerint is lehet korai terhesség. és az az érdekes hogy 1 hete kezdődtek a rosszullétek, hányinger, émelygés, fáj a mellem akkora mint egy ház, és egy szó nélkül elkezdek sirni, fáradt is vagyok. Ha ez egy régi elhalt terhesség lenne akkor nem lennének most tüneteim. vagy nem? ja és 3 hete negatív volt a tesztem. most meg van petezsák , érdekes már akkor mi mutathatta volna.
2009. máj. 5. 14:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem az 5. héten még nem látott embriót az orvos, 2 hét múlva már 6mm volt. A 10. héten már csak a petezsák volt, azt mondták "felszívódott" az embrió. Missed ab-nak nyilvánították és kikaparták, ami még bennem volt belőle.

Drukkolok, hogy Neked soha ne kelljen ezt megtapasztalni!

2009. máj. 5. 14:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem még semmi rosszra ne gondolj, hiszen tényleg nagyon bonyolult a ciklusod, bármikor foganhatott a baba.

Valóban létezik, hogy a petezsák megvan, nő és fejlődik, viszont nincs benne baba. Idegörlő heted lesz és reméljük, hogy tényleg csak korán volt az uh.

2009. máj. 5. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!