Kérlek segitsen aki már átesett ilyenen, ma voltam orvosnál és terhességet állapított meg, van petezsák szabályos méretű, de nem látja az embriót. Megvolt a vérvétel, vizelet vizsgálat reggel. Egy hét múlva többet tud mondani, addig meg izguljak mi lehet. Ez mit jelent, lehet hogy nincs is baba? pedig annyira vágyóm már rá, és régóta probálkozunk. A doki azt mondta ne éljem bele magam. meg azt hogy lehet elbujt.
2009. máj. 5. 13:58
1/10 anonim válasza:
Hát, a sógornőm járt így, de neki lombikbaba volt. Nem sikerült, sajnos.
2009. máj. 5. 14:03
2/10 anonim válasza:
Mennyi idős lehet a terhességed? Talán lehet, hogy túl pici még, hátha egy hét múlva látszik már. Sajnos az is lehet, hogy nem lesz benne egy hét múlva sem. De bizakodjunk!
2009. máj. 5. 14:08
3/10 anonim válasza:
Egyik ismerősöm van most így, 6 hetes, de 8 hetesnek felel meg a petezsák. A baba még sehol, csütörtökön kell visszamennie.
2009. máj. 5. 14:09
4/10 anonim válasza:
Hány hetes kismama vagy? Az 5. héten nagyon gyakori, hogy csak petezsákot lát az orvos ( nekem is így volt ) . Ne ijedj meg, nem biztos, hogy ez rosszat jelent!
2009. máj. 5. 14:09
5/10 anonim válasza:
Hanyadik héten vagy?Ez nagyon fontos! Ha túl korán nézte akkor valóban nem látható az embrió csak a petezsák.A 7-8.héttől szokták látni.Ha még akkor sem látszik a szívhangot szokták keresni.
Hallottam már olyan mamiról akinek a 10.hétig nem látták az embriót csak a szívhangot lehetett hallani.
2009. máj. 5. 14:11
6/10 anonim válasza:
Hát ez nagyban függ attól, hogy mennyi idős a terhességed...
2009. máj. 5. 14:12
7/10 anonim válasza:
szia, nekem 5 hetesen látta először az embriót.Addig csak petezsákot. Nyugodj meg.
2009. máj. 5. 14:12
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Elég bonyolult a ciklusom elméletileg bármikor teherbeeshettem. Február 6 -án volt meg utoljára, de ezen nem lepődtem meg mert előtte 2 alkalommal meg 54-56 napos volt a ciklusom, most meg már a 89. napon vagyok igy mertem bizakodni most összejött. az orvosom szerint is lehet korai terhesség. és az az érdekes hogy 1 hete kezdődtek a rosszullétek, hányinger, émelygés, fáj a mellem akkora mint egy ház, és egy szó nélkül elkezdek sirni, fáradt is vagyok. Ha ez egy régi elhalt terhesség lenne akkor nem lennének most tüneteim. vagy nem? ja és 3 hete negatív volt a tesztem. most meg van petezsák , érdekes már akkor mi mutathatta volna.
2009. máj. 5. 14:34
9/10 anonim válasza:
Nekem az 5. héten még nem látott embriót az orvos, 2 hét múlva már 6mm volt. A 10. héten már csak a petezsák volt, azt mondták "felszívódott" az embrió. Missed ab-nak nyilvánították és kikaparták, ami még bennem volt belőle.
Drukkolok, hogy Neked soha ne kelljen ezt megtapasztalni!
2009. máj. 5. 14:45
10/10 anonim válasza:
Szerintem még semmi rosszra ne gondolj, hiszen tényleg nagyon bonyolult a ciklusod, bármikor foganhatott a baba.
Valóban létezik, hogy a petezsák megvan, nő és fejlődik, viszont nincs benne baba. Idegörlő heted lesz és reméljük, hogy tényleg csak korán volt az uh.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!