Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2éve volt candida fertőzésem....

2éve volt candida fertőzésem. Mennyire befolyásolja ez azt, hogy most fél év elteltével sem lettem babás?

Figyelt kérdés

Fél évig kezelgetett egy doki,mire meguntam és váltottam.A másik dokinál 2kúra segített,azóta nincs problémám. volt-e már vkivel?

Nyugdíjba ment a ,,jó,,doki év elején,azóta próbálunk babát összehozni,most gondoltam orvosi segítséget kérni és keresni egy dokit.Ugye említenem kell a candidát,meg 3.hóhapja olyan rosszulléttel jön meg,2-3napig barnázok,2nap vérzés 2 nap barna(mindíg babára gondoltam a barna miatt)ez se normális,pedig pontosak a ciklusaim,pé-t is érzem,hőm is mutatja, lehet gond így is?

2009. máj. 5. 11:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Én elmennék egy hormonvizsgáltra. a hőmérő nekem is jó volt, aztán kiderült, hogy kicsit alacsony a prolaktinom amire kaptam gyógyszert. és 2 hónap múlva jött is a baba..
2009. máj. 5. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!