Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikszuriknál mennyire...

Lombikszuriknál mennyire látszik a szurik helye? A has alsó részébe is szúrhatók? Vagy elfér egyáltalán ott mind?

Figyelt kérdés

Szeretnénk előbbre hozni egy hónappal a beavatkozást, minél hamarabb szeretnénk ébit, viszont hastáncfellépésem lenne a stimuláció vége felé.

Gondolom, a helyemben ti sem hoznátok mégse előrébb az időpontot ennek tükrében...

2009. máj. 5. 10:16
 1/1 anonim válasza:
Szerintem attól függ csak, hogy milyen ügyesen adják be. Nekem csak egy szuri hely látszott, de az sokáig lila volt. :-) Nem gondolom, hogy 10 cm távolságból nézik majd a pocidat. Szerintem táncolj és stimuláltass. Maximum alapozol. Sok szerencsét!
2009. máj. 5. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!