Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november 9- re?

Ki nem várja november 9- re?

Figyelt kérdés

Ki nem várja november 9- re?

Tudom,hogy addig van még majdnem két hét, de én már túl vagyok a peteérésen, a szükséges időben megtettük a magunkét.

Kíváncsi vagyok, hogy ki hogy éli meg az előttünk álló két hetet.

2011. okt. 28. 13:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 A kérdező kommentje:
PA, én is ezen gondolkoztam. Hogy három napja, minden este 11- kor rám tör a hányinger, de tényleg nagyon. Ha nem a terhesség miatt, akkor tuti ki fogok akadni, hogy mi a fenéért kell szenvednem, amikor nincs is semmi...
2011. nov. 2. 16:26
 52/88 anonim ***** válasza:

PA,

hányingerem nekem is van, de úgy gondolom valami vírus lehet...nem szoktam így szenvedni:)

2011. nov. 2. 16:51
 53/88 Adrika ***** válasza:

Kleopátrának hatalmas GRATULA!

Remélem az elkövetkezendő napokban egyre többször írhatom ki ezt a szót a többieknek is!

Nekem egyre érzékenyebbek a melleim(10 körülre nem várom),még mindig szurkál a bal petefészkemnél,már a derekam is fáj és néha olyan émelygés tör rám,napközbe melegnek,lázasnak érzem magam már néhány napja.

Elvileg ezek jó jelek,a kislányomnál is így derült ki,hogy létezik a Drágám!:)

Nagyon nehezen telnek a napok,még van 1 hetünk :(

Csak egy kérdés:

mit gondoltok(ha tényleg nem jönne meg és a teszt is pozi lenne),ha jövő 7 pénteken megyek dokihoz,nincs túl korán?

Csak mert elég nehéz fizikai munkát végzek,poros,büdös helyen és nem szeretném,ha gond lenne.

Meg egyébként is,volt már egy spontán vetélésem és egy elhalt terhességem,biztos nem engedne a doki dolgozni csak nem tudom,érdemes-e mennem 4 hetes terhességgel(ami ugyebár csak 2,de...tudjátok!)

2011. nov. 2. 18:06
 54/88 anonim ***** válasza:

PA,

Adrika,menj akkor dokihoz! írjon ki, legalább pár hétre. nehogy emiatt legyen megint probléma!!!

én is vészéjeztetett voltam kisfiammal. utána elvetéltem a 7.héten. ez volt júliusban.... most várom a csodát!!

én is fizikai munkát végzek, bár itthon. és ha törik ha szakad, akkor férjem besegít,de az nekem úgysem lesz jó:)

2011. nov. 2. 18:53
 55/88 A kérdező kommentje:

Adri, mindenképpen menj dokihoz!

Nem tudom, hogy fogadott orvosod van- e, de ha neki elmondod, akkor ezt biztosan megérti! Főleg, ha az előzményeket is elmondod.

Ilyen ráz a hideg napközben érzésem nekem is szokott lenni. Émelyegni érdekes módon nem szoktam napközben.

A mai estére kíváncsi vagyok. Direkt nagyon keveset ettem, csak salit.

2011. nov. 2. 20:01
 56/88 anonim ***** válasza:
Tegnapi 15:02 es vagyok, ma reggel pozitivat teszteltem. :))
2011. nov. 3. 09:35
 57/88 anonim válasza:

HATALMAS NAGY GRATULAA !!! :))

Amúgy mikor kellett volna megjönnie? :) Nekem 12-e felé, de nem bírom ki addig :-)

2011. nov. 3. 11:10
 58/88 anonim ***** válasza:
Ma kellet volna megjonnie a menszinek.
2011. nov. 3. 11:21
 59/88 anonim ***** válasza:

GRATUUUU! Gyertek csak júliusi babák!! :)

Esetleg vki nem szül közületek Szőnyben? :)

2011. nov. 3. 14:01
 60/88 anonim ***** válasza:

PA,

Hatalmas Gratulációóóóóó!!!!!! Olyan jó + tesztekről olvasni:) milyen tesztet vettél?

2011. nov. 3. 15:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!