Mit mondtok a laparoszkópiáról? Jó ez?
Szia!
Ha ezzel megtalálják a probléma okát, és azt meg is tudják oldani, akkor igen. Ha nem találnak semmit, akkor az esély ugyanakkora, mint eddig.
Úgy tudom, hogy ez egy komplett vizsgálat. Átjárhatósági, és minden egyben. Amit találnak azt rendbe teszik, és a petevezetéket is jobban átjárhatóvá tuják tenni. Lehet, hogy pont ez fog segíteni.
Egyébként hogy vette észre a pici cisztákat? Tapintással, vagy csak ultrahangon??
ha van időd olvasd el. ez az én történetem, nekünk ezek utána műtétek után sikerült mind a két lányomat spontán összehozni.
sok sikert!
Szia!
A műtét PCOS esetén csak ideiglenes megoldás, előbb-utóbb visszatérnek, ha az alapbetegség nincs kezelve. Ha azt kezelik, akkor a ciszták maguktól eltűnnek. Endokrinológus tud ebben segíteni. Gyógyszer, diéta, mozgás, és nem leszel többet cisztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!