Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért csapnak be a tesztek?...

Miért csapnak be a tesztek? Miért adnak téves pozit?

Figyelt kérdés

33-ik napomon vagyok, átlag 29 napos ciklusokkal.

Már 5 tesztet csináltam, ebből 2 pozitiv, 3 negatív.

Az egyik pozi Clearblue, a másik Pregnasens.

A negatív Walentin (10-es), és Wondfo (25-ös).

Utrot használok, mert már volt vetélésem, és abba kell hagynom, mivel a mai is negatív lett.

Bocsi, de már nagyon ki vagyok borulva. 2 éve probálkozunk...

2009. máj. 5. 07:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél még egy tesztet ma és csináld meg este, ha halványan pozitív akkor ott a baba. Szorítok neked, tudom min mész keresztül, Én is ebben a cipőben járok. Én is ma csináltam tesztet de nekem se tesztcsík se kontrollcsík nem jelent meg. Gondolhatod hogy esz az ideg. Megyek nemsoká a patikába másikért. :) Drukkolok neked!!!!
2009. máj. 5. 07:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom, hogy a negatív teszt tévedhet, de a pozitív nem. Igaz, nem szép dolog más tollával ékeskedni, de ezt olvastam az egyik válaszadó írásában, én hiszek neki.

A helyedben én várnék holnap reggelig és első vizeletből csinálnék még egy tesztet. Utána pedig irány az orvos, mert ha Utrogestant szedsz, azt folytatni kell a 12. hétig nehogy elmenjen a baba.

2009. máj. 5. 08:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül csak a Clearbluet ismerem, de engem az még nem csapott be. Viszont volt olyan 10-es teszt, ami akkor sem volt pozitív, amikor a Clearblue már nagyon az volt. Szerintem menj el dokihoz, mert ő vérből is tud tesztet csinálni, és az sokkal biztosabb.
2009. máj. 5. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!