Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mi a véleménye erről?...

Kinek mi a véleménye erről? Úton van a babó?

Figyelt kérdés
Március óta megszakitással védekezünk a férjemmel.De azóta megjött rendszeresen, ugy ahogy kell. Legutóbb április 26.-án jött meg, és 29.-én múlt el. Én 28.-tól elsejéig nagyon beteg voltam.Hánytam gyomor fájdalmaim voltak, és hátfájással is küszködtem.Folyamatos hányingerem volt egésznap, reggeltől kezdve.Nem tudtam megenni semmit.Erre gyógyszert is szedtem (panadolt), ami hatására már jól vagyok.Ma már semmi bajom. Ma arra lettem figyelmes, hogy akovászos uborkát kivánom, de amikor eszek belőle, annyira nem kell.Csak ha rá gondolok akkor kivánom, ha előttem van, már annyira nem is kell. A melleim sem fájnak, csak a hasam teljesen alul.De ez sem vészes. Szerintetek annak ellenére hogy megjött március óta mindig, lehetek még igy terhes? Holnap teszteljek? Azért nem vagyunk még együtt normálisan, mert most épitkezünk, és ha jönni akar jönni fog,akár igy akár ugy.De gondoltuk megpróbáljuk ezt a módszert alkalmazni,addig amig használ. Ti hogy látjátok?
2009. máj. 4. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem írtad, hogy előtte gyógyszert szedtél-e. Mert akkor lehet, hogy a szervezeted nem állt be, ezért nem olyan a menstruáció, mint eddíg. De lehet babó is. Szerintem tesztelj reggel, az a biztos! Megy a drukk! :)
2009. máj. 4. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem még várj egy kicsit a teszttel. Kb 10-e körül próbálj meg csinálni egyet mert akkor már nagyobb a valószínűsége,hogy kimutatja de ha nem bírod ki csinálj holnap is és majd 10-e körül is.

Majd írd meg,hogy mi az eredmény:)

Köszike

2009. máj. 4. 20:29
 3/5 A kérdező kommentje:
A tabit még február 20.-án hagytam abba. De azt 2008 októbertől szedtem, tehát csak 4hónapig. Amióta a tabit abba hagytam igy védekezünk, megszakitással. Tehát akkor 10.-e küröl teszteljek? Addig megesz a kiváncsiság:D Lehet hogy holnap veszek. Ugy megcsinálhatom, hogy reggel felkelek, pisilek valamibe, majd elmegyek gyógyszertárban tezstért, és ha visszajöttem akkor tesztelek. Az nem lesz baj ha a vizelet addig "áll"? Akkor is ki fogja mutatni amit ki kell? Nagyon köszi a drukk-ot. És a válaszokat is:D
2009. máj. 4. 20:47
 4/5 A kérdező kommentje:
A mensivel minden oké, 3-4 napig tart. Amikor nem szedtem még tabit akkor 6-7 napig tartott. amikot kezdtem a tabit 3-4 napig tartott, de most hogy már nem szedem, megmaradt ez a 3-4nap.És a mellem se fájamikor megjön, mióta a tabit abba hagytam.
2009. máj. 4. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:
A hőmérő mutatna valamit?
2009. máj. 4. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!