Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy mondjam meg a dokimnak...

Hogy mondjam meg a dokimnak hogy mielöbb inszemet szeretnék?

Figyelt kérdés
még annyi hogy nem vagyok férjnél, igy is megcsinálják? és milyen vizsgálatok vannak elötte? mennyit kell várni ? stb..
2009. máj. 4. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia nekünk leírom, mi volt.

Sárgatest elégtelenségre szedtem a Clostit, de nekünk annyira agyoncsapta az együttléteket a menetrend, hogy alig-alig ment.

Így a második hónap közepén mondtam a dokinak, hogy problémáink vannak, és így felesleges a Closti is, mert a férjem pszichés alapon nem produkál magömlést (pedig orgazmusa volt). A következő hónapban mentünk az inszemre, mivel ez a probléma nem orvosolható. SOTE II-n csinálták, csak a tüszőrepesztő került sokba (Choragon), 10ezer. A beavatkozás ingyenes volt.

Petevezető átjárhatóságit nem csináltunk, mert azt mondta a dokim, hogy legtöbbször felesleges, és ahhoz meg túl fájdalmas, hogy csak úgy feleslegesen megcsináljuk. Így terv szerint a 3. sikertelen inszem után mentem volna. Nem volt rá szükség, mert sikerült az első.

Ja és mi sem vagyunk összeházasodva.

Volt egy hasonló kérdés, ahol valaki azt írta, hogy csak a magát szakembernek mondó kontár nőgyógyász ír fel Clostit. Ez nem igaz, mert az én orvosom szakmailag elismert, az infertilitás az egyik szakterülete. Nekem a Closti szépen rendbe tette a sárgatestem, így Utrogestan se kellett inszem után. Ja és a spermaleletet az én hormonvizsgálatommal együtt csináltattuk, még a legelején. OGYEIben, ahol támogatta a TB. Várnunk nem kellett semennyit se, mikor megbeszéltük a dokimmal a tüszőrepesztő időpontját (UH után), akkor kaptam időpontot inszemre is, tehát két nappal előtte.

Remélem, tudtam segíteni a történetünkkel.

2009. máj. 4. 19:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Kiegészítés: szóval csak egyházi esküvőnk volt, ezért én férjemnek tekintem őt, de jogilag hajadon vagyok. :)
2009. máj. 4. 19:22
 3/4 A kérdező kommentje:

szia :) nagyon gratulálok és köszönöm hogy irtál nekem. nálunk is az aprobléma hogy keveset vagyunk együtt, 3 honapig szedte a clostyt a párom, és elment a kedve a sextöl (azt mondta gyogyszer hatás) más szerint inkább lelki dolog, mert hogy neki kevés a spermája.. jövö héten megyek a dokimhoz, hogy valamit kezdjünk el, és azért kérdeztem hogy kell e házasság meg lapar mert egyik sincs.. de nem akarok már mindig 3 három honapot várnmi valami csokákra ezt csináljuk már 3 éve..

köszönöm mégegyszer

32

2009. máj. 5. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen írok mindig, hogy lelket öntsek másokba! :)

Teljesen megértem szegény párod, nekünk se volt kedvünk egyáltalán, pont azon a pár napon.

Aztán mégis belefogtunk, de alig volt a páromnak erekciója. Aztán összehoztuk azt is, majd jött a magömlés nélküli orgazmus... agyrém, de tényleg.

Ilyen esetekben tényleg az inszem a legjobb.

2009. máj. 5. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!