Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok, ma csinaltam egy...

Lombikosok, ma csinaltam egy tesztet (10-es erzekanysegu) es halvany pozitiv lett, lehet, hogy ez is biokemiai terhesseg?

Figyelt kérdés
Ma vagyok ET12 napon, penteken lesz a Hcg vervizsgalat. Szerintetek ha halvany a teszt, az nem jo jel'ugye? ha 10-es a teszt, akkor mar eleg erosnek kellene lennie, nem?
2011. okt. 26. 08:51
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Köszönöm a biztatàst!:)ma elkezdtem bézsezni nagyon picit ép hogy alig làtszott valami a betéten,reggel volt,meg is ijedtem felhivtam a dokim és azt mondta pihenjek többet és emeljem meg a magnézium adagom!
2011. nov. 15. 17:21
 42/48 anonim ***** válasza:

Régen nem írtál, mi újság van?

K.

2012. márc. 10. 18:02
 43/48 A kérdező kommentje:

Mar a 25. hetben vagyok, minden rendben, kiveve, hogy nagyon kijott az aranyerem, ami nekem soha nem volt. Ugyhogy most azt kuralgatom. Remelem szulesig elmulik, mert gondolom szulesnel is megjobban kijohet.

Veletek mi ujsag, lanyok?

Ja, azt nem is irtam, hogy kislanyunk, lesz. Nagyon orulunk neki, mert azt szerettunk volna. De termeszetesen a fiunak is orultunk volna:)

2012. márc. 12. 13:07
 44/48 anonim ***** válasza:

Jajj, nagyon örülök neki!!! További boldog babavárást kívánok! A kislányhoz pedig külön gratulálok :)

Az ET12 a leszívás óta eltelt idő? Vagy a beültetéstől?

K.

2012. márc. 12. 13:31
 45/48 anonim ***** válasza:
én a 23.-dik héten vagyok szintén kislànyt vàrok:)és szintén lombikos!te az elsö babàt vàrod?
2012. márc. 13. 11:59
 46/48 A kérdező kommentje:
Igen az 1. baba es remeljuk nem lesz az utolso:)
2012. márc. 19. 08:07
 47/48 anonim válasza:
Sziasztok! Már nagyon régi a poszt,de érdekelne.mi történt azóta? :)
2018. júl. 27. 08:38
 48/48 anonim válasza:
Most meg még régebbi. Mi történt azóta?
2021. aug. 25. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!