Valaki azt magyarazza meg, hogy orvosok szerint minden ok,
egezsegesen taplalkozunk, vitaminokat szedunk, utazgatunk,
sportolunk. Szerelmeskedtunk peteeres napjan, volt h elotte,
utanna, kozben, jonas napon. Mar 6 honapja semmi?
Szia! Én ezzel pontosan így vagyok és már lassan 1 éve nem jön a baba. Hát én azon gondolkodtam, hogy lehet hogy orvost kellene váltani és kifejezetten meddőségi szakembert felkeresni, mert nem igaz ha minden rendben van akkor miért nem jön össze a baba. Én a mostani ciklusban még egy utolsó esélyt adok a dokimnak, nagyobb adag clostit próbálok meg.
2009. máj. 4. 15:03
2/8 A kérdező kommentje:
mar valtottam orvost,mert epp erre gondoltam h ez tuti nem lat valamit.es az uj doki is ugyanazt mondta...nem ertem en mar az egeszet..es lassan mar kezdem unni plane a rossz embereket ,es az ironikus kerdeseket..
Szia! Nekem orvos téren az a tapasztalatom, hogy amíg 1 év el nem tellik nem foglalkoznak az emberrel. Én februárban vittem vissza a férjem andrológiai eredményét és buta fejjel azt hittem hogy akkor most valamilyen vizsgálatok következnek. De csak mosolyogva közölte, hogy ha májusig nem jön össze a baba, menjek vissza és ír megint fel clostit. Addig türelem. Ezen a héten megyek vissza kiváncsi vagyok mit mond, egy HSG vagy más vizsgálat jó lenne! Viszont engem is az zavar, hogy látszólag minden rendben de valami gondnak csak kell lennie, mert akkor miért nem sikerül egy baba. (A doki a papíromra azt írta, hogy PCOS de minden hónapban van peteérésem és a cikluso pontos 28 napos. Egy hónapban clostit szedtem amítől 2 peteérésem lett) És nem görcsölök a témán, ebben a hónapban se hőmérőzés se semmi nem volt, sokat kirándultunk elfoglaltam magam de ennek ellenérem érzem hogy holnap után megint meg fog jönni.
2009. máj. 4. 15:14
4/8 A kérdező kommentje:
ez a legkonnyebb h azt mondja mindenki ne gorcsolj,meg h mikor nem varod akkor jon majd.nem lehet nem varni mikor erre vagysz,a masik meg egy lany akit megeroszakolnak tegyuk fel,es folytogatnak kozben,az nem gorcsos es ideges es stresszes es megis terhes marad..ezt nem ertem en.
Teljesen normális és megszokott ha fél év alatt még nincs baba. Csak olyankor esünk teherbe egyből, ha nem akarjuk. Nincs még kész a lélek az érkezésre, aki majd nálatok akar lakni. Miért sürgeted ennyire? Nem így megy ez! Majd ad a Jóisten, ha eljön az ideje! Ne légy türelmetlen! Ha minden o.k., majd jön a baba, amikor akar.
2009. máj. 4. 15:23
Szia!
Hát megértem az elkeseredésedet,de nem igy kell hozzáállni a dolgokhoz!Nem mástól kell irigyelni,ami nekünk nincs vagy nem adatik meg.Nekem nem tellett vitaminokra meg egyebekre,az első gyerekemre 3 évet vártam,mikor egyszercsak lett egy + tesztem.Azóta született még 3 gyerekem,mindegyik nehezen jött össze,sőt 3 késői vetélésem is volt és sose mondtam azt,hogy a másiknak miért,nekem meg miért nem.
Ha nem jön össze a baba,akkor először is vizsgálták már a férjed spermáit?Ha igen és nem ott a gond,akkor vagy korai vagy késői peteérésed lehet.Vegyél ovutesztet,ellenőrizd le azzal,meg vegyél méhpempőt,azt kezd el azt szedni.Akinek tanácsoltam,annak bejött,mindjárt az első hónapban terhes lett,pedig 2 évig várt babára!Sok sikert!És ne légy elkeseredett!
És bocsi,hogyha az elején kemény voltam!
2009. máj. 4. 16:06
Az a probléma hogy mint sokan mi is hasonló cipőben járunk. Az orvos nem vesz komolyan. Meg se vizsgál, hanem annyival lezárja a beszélgetést, hogy próbálkozzanak még. Pedig közöltem vele, hogy egy petevezetékem van és ha esetleg el van tömődve, akkor hiába próbálkozunk. Erre nagy kegyesen azt mondta, ha a páromtól viszek neki egy papírt, hogy ott minden rendben, akkor talán megnéz, de addig nem. Lehet, hogy ez csak nekem/nekünk fontos, de egy orvos nem lehet ennyire kiégve, hogy tudomást se akar róla venni....
2009. máj. 4. 18:41
8/8 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom a valaszokat es a tanacsokat!jol esett hogy volt kivel megbeszelnem!
További kérdések: