Utoljára szeptember 20-án volt meg. Azóta semmi. Babát szeretnénk. Október 22-én teszteltem de negatív lett. Lehetek azért terhes? Korai volt a teszt?
Utolsó vagyok a reggeli barnázás teljesen elmúlt. Pedig reggel a tisztaságin volt egy kis barnás rózsaszínes folyás azóta semmi. nekem ilyen sose szokott lenni mindig időben jön meg és ha megjön akkor folyik mint ha kinyitnák a csapot az első naptól a 4 napig majd 5-6.nap barna maszatolás és vége. Nekünk ez a 3. babánk lenne ha sikerülne, de egyik terhességemnél sem volt ilyen.
mindkét terhességemnél elmaradt a menzeszem és már aznap vagy másnap pozitívot teszteltem most meg fogalmam sincs mi van ha ma nem jön meg holnap elmegyek a nőgyógyászatra nézzék meg mi van velem!
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:59
Nekem éjszaka megjött nem is akárhogyan felébredtem mire a mosdóba értem folyt végig a lábamon végig a metlakin ömlött belőlem most reggel meg szinte semmi alig alig valami ha elmúlik elmegyek orvoshoz kivizsgálásra.
Mindenkinek sok sikert a továbbiakban!
Ezt a választ te írtad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:04
ma reggelre még mindig pecsételő vérzésem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!