Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom mit tegyek. Terhes...

Nem tudom mit tegyek. Terhes vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés

Szeretném a segítségetek, illetve a tanácsotokat kérni.

Mostanában elég furin éreztem magam, a cicijeim is érdekesen néznek ki. Pénteken kellett megjönnie, reggel még semmi, ezért csináltam tesztet. Negativ lett. Estére megjött, de nem úgy ahogy máskor. . Szombat reggelre nem volt semmi, csináltam még egy tesztet. Gabriell-t csináltam, először a Controll csík jött, vártam talán 1 percet, aztán kukába dobtam. De később kíváncsiságból előszedtem, és a teszt csík is rajta volt, igaz hogy halványan. (még ma is látszik a második csík, megtartottam) Azóta csináltam még 2 tesztet mind a kettő negatív. (Medi-lab) A mellem még mindig furi, tele van apró fehér pattanászerű valamikkel. A menzim is egyik nap van a másik nincs. tegnap egész nap semmi, este kicsi, ma eddig semmi.

Szerintetek mit csináljak? Baba lehet a dolgoban, vagy valami más? Csináljak tesztet, vagy menjek dokihoz?

2009. máj. 4. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
csinálj egy Gravi-HCG nevű tesztet, az nagyon jó. ha negatív és mégsem jön meg normálisan akkor menjd dokihoz!!
2009. máj. 4. 11:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Hogy érted:,,A menzim is egyik nap van a másik nincs. tegnap egész nap semmi, este kicsi, ma eddig semmi. ,,

Hasonlóan vagyok, nekem olyan a folyásom mintha krémes lenne,de tejeskávé színű tegnap óta. Reggelre több,napközben alig, de én nekem csak pénteken kellene megjönni.Te is így vagy?

2009. máj. 4. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Anno én is csináltam egy tesztet, amit késöbb a kukából bányáztam elő, akkor nekem is látszott halványan rajta a 2. csík.A következő tesztem negatív lett. Majd az elsőre kb. 5 napra csináltam egy 3.-at és pozitív lett. Szerintem van esélyed, hogy baba! Csinálj még egy tesztet reggel, és halványan pozitv, menj el dokihoz, ő a véredből ki tudja mutatni a HCg szintet, ami csak terhes nőknél van!!

Kívánom, hogy egy pocaklakó legyen a pocidban!!

16 hetes kismama

2009. máj. 4. 11:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem tuti,hogy terhes vagy!Én az első gyerekkel jártam ugyanigy,mint te,kikukáztam a tesztcsikot,mert nekem se jelent meg a 2 csik,csak később.Aztán csináltam egy corax tesztet,azon egy nagy + volt!Sok sikert!
2009. máj. 4. 12:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt hogy egyik nap van másiknap nincs úgy értem, hogy napközben szinte semmi, estefele kicsit több, reggelre semmi. Péntek óta. Ma eddig szinte semmi.De ma már szédülök, meg émelygek. Nem tudom mi van. Lehet csak az idegességtől, meg már beképzelem magamnak. De remélem nem:-)
2009. máj. 4. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Amit leirtál,ez a jellemző,ha megvan valakinek és mégis terhes!Én igy voltam a két fiammal,hogy nem igazi menzi,csak valami hasonló!Csináltál már másik tesztet?

2009. máj. 4. 15:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát már tényleg nem tudom mi van. Ma reggel csináltam tesztet, Gravi-HCG-t ahogy mondtátok, de semmi. Tök negatív. Tegnap egész nap semmi mensi téren, ma reggel megint egy kicsi. Indultam volna dokihoz, de nem mertem. :( Ma nagyon az az érzésem hogy nincs pocaklakó:(((
2009. máj. 5. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!