Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív teszt után mikor...

Pozitív teszt után mikor mentek dokihoz? Már veszítettem el babát egy hetes késéssel és nem szeretném, hogy megismétlődjön! Vagy csak akkor menjek, ha barnáznék?

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha nincs semmi panaszod, akkor a pozitív teszt után 1 héttel menj! Amikor elment a baba, akkor volt valami gond? Vérzés, görcsölés?
2009. máj. 4. 10:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj el most,mond meg hogy pozitív lett a teszt és hogy veszítettél már el babát koraterhességnél!Velem is így volt és mindjárt írtak fel utrogestant.
2009. máj. 4. 11:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A második válaszadóhoz csatlakoznék,majd a doki tudja mi a teendő,remélhetöleg!!!
2009. máj. 4. 11:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Az elsőnál pecsételgettem és véreztem is, voltam dokinál, de mondta hogy semmi gond. Aztán végül nem fejlődött a baba és missed ab volt a vége. A második spontán vetélés volt. Egy hét késés után teszteltem reggel +at és délután erős vérzéssel megjött. :( De nem fájt, nem volt semmi.

Asszem ma felhívom akkor a dokit és megkérdezem, mi legyen. Köszönöm a válaszokat!

2009. máj. 4. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!