Pozitív teszt után mikor mentek dokihoz? Már veszítettem el babát egy hetes késéssel és nem szeretném, hogy megismétlődjön! Vagy csak akkor menjek, ha barnáznék?
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 10:53
1/4 anonim válasza:
Szerintem, ha nincs semmi panaszod, akkor a pozitív teszt után 1 héttel menj! Amikor elment a baba, akkor volt valami gond? Vérzés, görcsölés?
2/4 anonim válasza:
Menj el most,mond meg hogy pozitív lett a teszt és hogy veszítettél már el babát koraterhességnél!Velem is így volt és mindjárt írtak fel utrogestant.
3/4 anonim válasza:
A második válaszadóhoz csatlakoznék,majd a doki tudja mi a teendő,remélhetöleg!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Az elsőnál pecsételgettem és véreztem is, voltam dokinál, de mondta hogy semmi gond. Aztán végül nem fejlődött a baba és missed ab volt a vége. A második spontán vetélés volt. Egy hét késés után teszteltem reggel +at és délután erős vérzéssel megjött. :( De nem fájt, nem volt semmi.
Asszem ma felhívom akkor a dokit és megkérdezem, mi legyen. Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 4. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!