Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, ha 30-án...

Lehetek terhes, ha 30-án megjött, de nagyon kevés volt a vérzésem? Mérem a hőmet reggel 36,3 volt, de csak 1percig mértem, este fél 8-kor 37,2 lett.

Figyelt kérdés
Nagyon fájnak a melleim, meg vannak duzzadva a mellbimbóim, nem tudok hason feküdni sem.
2009. máj. 3. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Tudom ajánlani,hogy csinálj egy tesztet,akkor megtudod,hogy terhes vagy-e!Majd ird meg a teszt eredményét,légyszi!Köszi!
2009. máj. 3. 20:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, holnap tesztelek és megírom. Csak már teljesen bele vagyok zavarodva, hogyan mérjek? Reggel vagy napközben? Hány percig?
2009. máj. 3. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy mérni csak reggel, egyből ébredés után kell, amíg ki sem kelsz az ágyból. (rem. jót mondok, mert én nem hőmérőztem soha)

Tesztelj inkább, és majd írj, hogy mi van! :) drukk

anyuka+kismama

2009. máj. 3. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindenképpen a reggeli első vizeletből,mert ha terhes vagy,akkor erősebben fog látszani!Szoritok!Kiváncsi leszek az eredményre!

2009. máj. 3. 21:01
 5/6 anonim ***** válasza:
A hőmérőzés lényege,hogy reggel ébredés után (ágyból kikelés előtt min. 6 óra alvás)kell mérni nyelv alatt vagy hüvelyben 5 percig a hőt,mindig ugyan abban az időben!A délutáni hő nem számít,nekem akár 37,5re is felmegy,míg a reggeli 36,9-37.
2009. máj. 3. 21:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Nem tudtam tesztelni, mert reggelre nagyon elkezdtem vérezni. Annyira görcsöltem, hogy a buszmegállóban azon gondolkodtam, hogy visszajövök és lefekszem. Aztán mégis elmentem dolgozni, de miután beértem gyógyszert kellett bevennem. A melleim még mindig fájnak, de ha rendesen megjött, nem valószínű, hogy baba van a dologban. Nektek minden jót kívánok, és a 4-nek köszönöm a hőmérőzés pontos leírását. Nagyon sokat segítettél!:)
2009. máj. 4. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!