Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátommal gumi nélkül csinálj...

Barátommal gumi nélkül csináljuk mert allergiás a gumira, soha nem ment el úgy hogy bennem volt. De most késik 2hete. Ez normális?

Figyelt kérdés
Kb. 1hónapja élünk szexuális életet, én akkor vesztettem el a szüzességem.
2009. máj. 3. 20:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
nem igaz,nem kell átálnia a szervezetednek semmire,esetleg a lelkednek,a stressztől is késhet szerencsére,reméljük,hogy ez van. irány a dm vagy gyógyszertár,terhességi teszt vagy nődoki,az is tesztel!!
2009. máj. 3. 20:22
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Kamaszkorban a hormonok bármire képesek, de ha már rendszeresre beállt a vérzésed, akkor nem valószínű, hogy össze-vissza jön meg. Teszt - nőgyógyász - anyuka. (A sorrend felcserélhető)
2009. máj. 3. 20:24
 13/20 A kérdező kommentje:

és az abortusz az hogy működik??

amugy 17vagyok.

2009. máj. 3. 20:27
 14/20 anonim ***** válasza:
84%

[link]

Így működik. Remélem miután végignézed rádöbbensz hogy felelőtlen voltál és legközelebb mindent elkövetsz majd azért, hogy még csak véletlenül se ess teherbe ha nem akarsz!!!

2009. máj. 3. 20:34
 15/20 anonim ***** válasza:
94%
szia. mi is megszakitással védekezünk.De még eddig nem estem teherbe. De ha jönne, nem lenne kérdés, az élete. Megtartanánk. De azért az sem teljesen igaz, hogy a szüzességed miatt nem jön meg. csinálj tesztet. az a biztos. vagy menj dokihoz. irj hogy mi lett veled:)
2009. máj. 3. 20:54
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hááát...ez a nem semmi!Azért ne legyél már agyalágyult!Miért nem olvasgatsz a szexről valamit mielőtt csinálod!Ne fogadj el az ovispajtásaidtól hülyébbnél hülyébb tanácsokat!Eleve már az a ciki,h anyukád nem tud rólad semmit,és ,h te sem tudsz sok mindent a világról!Hallottad már azt a kínai közmondást,h :"Akkor áss kutat,mielőtt megszomjaznál!"buta lány és a barátod is buta..de nagyon
2009. máj. 3. 20:56
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyikőtök sem volt ott, amikor az észt osztották. Idióta, az óvszer, a fogamzásgátló, a spirál, a pesszárium arra valók hogy elkerüljék a terhességet, ami könnyen bekövetkezik védekezés hiányában. Basszusom, hogy lehet ennyi esze valakinek? Még szerencse, hogy ketten vagytok, mert egy ember nem lehet ennyire hülye...
2009. máj. 3. 21:27
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
na mi lett veled? vettél tesztet?mi az eredmény?irj
2009. máj. 4. 13:09
 19/20 A kérdező kommentje:

vettem tesztet..negatív lett szerencsére..

de még mindig nem jött meg :S

jövőhéten megyek dokihoz..

köszönöm szépen mindenkinek a hasznos és kevésbé hasznos válaszokat, tanácsokat!

2009. máj. 5. 08:01
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, ha nem vagy terhes tanulsz belőleí,
2009. máj. 5. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!