Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki missed ab...

Van itt olyan aki missed ab után nem tudott már teherbe esni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokan felteszik a kérdést, sima abortusz utáni eshetőségekről, ugyanaz a kockázat. Megnyugtató, hogy tényleg csak szervi okok miatt lehetséges meddőség, mert a hormonális problémákon többnyire tudnak segíteni.
2009. máj. 3. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
tesómnak 3 éve volt missed abortusza mert 8 hetesen nem volt szivhang. azóta nem sikerül a baba:'(
2009. máj. 3. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen,sajnos,már fél éve próbálkozok,de eddig még semmi,pedig vannak már gyerekeim.
2009. máj. 3. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is hasonló cipőben járok. 2005 szeptemberében volt missed ab-m, azóta nem sikerül teherbe esnem. Van már egy 8,5 éves lányom.
2009. máj. 4. 09:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem most volt sajnos Missed AB műtétem Ikrekkel 12 hét után február 19.-én.

92 óta szedem az L-Tyroxint.

A menstruáció kimaradása és a fogantatás között voltam vérvételen december 8.-án, ahol a TSH 0.068 volt, a szabad tiroxin meghatározás pedig 25.29.

A Babák 3 évi próbálkozás után fogantak meg és nagyon boldogok voltunk.

A pajzsmirigy gondozóba 01.28.-ára kaptunk időpontot, ahol legnagyobb meglepetésemre nem akartak levenni TSH-t és a majdnem 2 hónappal ezelőtti vérvétel eredmény értékelésével 150 mg-ról 100-ra lecsökkentették az adagomat.

Az egyik Baba megállt a fejlődésben 02.08-9.-e körül.

Mentem mindenhová, de sajnos senki nem akart segíteni.

Február 15.-én állítólag megállt az egyik Babám szivecskéje.

Ekkor felkerestem több kórházat is, hogy mentsék meg a még életbenlévőt, nem baj, ha hasfalat kell vágni, de mindenhol azt a választ kaptam, hogy nem érdemes.

Állítólag azzal egyidejűleg, hogy az egyik Babám szíve megállt, a másik Baba fejlődése is megállt.

Hiába voltak kétpetéjüek, (minden UH-on össze voltak bújva, látszott rajtuk, hogy már szeretik egymást).

2010. 02. 16.-án a Humán chorion-gonadotropin 12772 volt, ami állítólag 12 hetes élő ikerterhességnek felel meg.

Nagy harc árán sikerült levetetnem a Thyreoid Stimuláló Hormonomat, ami 9,700 lett.

19.-ére állítólag leállt a másik Babám szívdobbanása is.

Azóta megvolt a Missed AB műtétem és érdekes, hogy műtét után meglátogatott a strummagondozó orvosom, Akinek hiába könyörögtem azelőtt, hogy intézze el a vérvételt, inkább 150-ről 100-ra csökkentette az adagomat.

Vajon ezért haltak meg a Babáim???

Ezekután milyen vizsgálatokat csináltassak?

Senkinek nem kívánom ezt a lelki kínt, amilyen űrt hagytak a Babáim.

Ráadásul úgy érzem, hogy Családomban senki nem olyan megértő, mint amire most szükségem lenne.

Köszönöm, ha írtok nekem!!!

Kitartást Mindenkinek: Anita

2010. febr. 23. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!