Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg van olyan, hogy úgy...

Tényleg van olyan, hogy úgy is megjön ha teherbe estél?

Figyelt kérdés
Ha igen, akor honnan sejthetem, hogy terhes vagyok? (más a menszesz pl)
2009. máj. 3. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
igen mas a menszeszed a szine es a mennyisege,szedules,hanyinger,erzekeny mellek,de a legbiztonsagosabb ha csinalsz egy tesztet
2009. máj. 3. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, nagyon kevéset véreztem. A hőddel mi a helyzet? Nekem 36,3. Magasabbnak kellene lennie, ha terhes vagyok? A melleim extra érzékenyek, nem tudok hason feküdni, és a bimbóim meg vannak duzzadva és alíg lehet hozzájuk érni. Ja és a hőmet mikor mérjem?
2009. máj. 3. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia én is úgyanígy vagyok!Megjött 2-án de az a furi hogy nem görcsölök!A mellbimbóm és a mellbimbó udvar megnőtt és besötétedett a hasam ha megnyomom alul úgyanúgy kemény!Puffadok!És még az is furcsa ha elmegyek wc-re és a kis dolog után megtörlöm magam folyásos a vér!
2009. máj. 4. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!