Lehet a stressz miatt van? És ha netán mégis terhes lennék akkor szerintem kb. 1 hete lennék az.. akkor már éreznék valami változást?
Mindig pontosan jön meg a menstruációm viszont most késik kicsit... igaz még csak 1 napja de azért bennem van a félelem h mivan ha....:S
Lehet azért van ez mert egész 7en full ideges voltam?
Minden összejött...aztán kicsit kiborultam és azt hittem h még előbb is fog megjönni mint kellene.. de mégsem... pénteken lesz a 35. nap... addig van még 5 napom remélem addig megjön..
Szerintetek lehet a stressz miatt is h késik ? És ha netán mégis terhes lennék akkor sztem kb 1 hete lennék az.. akkor már éreznék valami változást (pl hányinger szédülés stb.) ???? 17 éves csaj
szia egy hét után még nem érezni ilyeneket, nagyon ritka . az elsö jel ha nem jön meg vagy fáj a melled nagyon, ha pénteken nem jön meg tesztelj. az együtt léttöl 14 napra már kimutatja.
32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!