Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az elevit kapszulátol lehet...

Az elevit kapszulátol lehet hizni mert babát szeretnénk és ezért elkezdtem szedni de már olyan étvágyam v tőle és a hasam egyre gömbölyödik?

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

az Elevitben vitaminok vannak tehát befolyásolják az étvágyat, igenis lehet hizni töle, én ugy tudom az is jo, ha még nem vagy terhes akkor csak heti 2 veszel be.,.

32

2009. máj. 3. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Sok benne a vitamin és a vas,és ezek javíthatják az étvágyadat,ha előtte kevés volt belőlük a szervezetedben.
2009. máj. 3. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, nekem azt mondta a dokim, hogy ne szedjem a terhesség elött, mert csak hízok tőle.
2009. máj. 3. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a Femibiont szedem és nagyon jó,nincs tőle fokozott étvágyam,annyit eszek mint szoktam.Igaz drágább is,de gyöngypatikákban olcsóbb.3250 Ft-ért vettem,ja és van benne folsav meg jód is,így nem kell külön szednem.
2009. máj. 4. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!