Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg normális jelenség a...

Tényleg normális jelenség a tüszőrepedés (eseti) elmaradás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban voltam uh-on a 12.napon.Szép érett tüszőt látott a doki.Ma a 26.napon mentem kontrollra és ott volt a tüsző ugyanúgy.A menzim is megjött ma.Az orvosom azt mondta előfordul,hogy nem minden hónapban van ovuláció,de ez normális így ne aggódjak.5nap múlva megyek vissza megnézni,hogy megrepedt e.Ti mit gondoltok,volt valakinek hasonló tapasztalata?
2011. okt. 21. 15:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jaj bocsi nem a kérdésedre válaszoltam igazábol.

Az egyik petevezetőm teljesen el van záródva a másik petefészkem kisebb mint a másik és magasabban van mint kellene és endometriózisom is volt!

Mert a terhességgel már felszivódtak. Ugyhogy már nincsen! De mindenütt volt: a petefészkeimen a méhfalon kivülröl , még a medence csontomon is és nagyon sok. erre smmien kezelést nem kaptam! Így is sikerült. Nem egy csoda?

2011. okt. 21. 17:05
 12/16 anonim ***** válasza:
De, tényleg egy csoda! Nagyon gratulálok, és jó egészséget Nektek! Ma kezdem szedni újra a closty-t én is nagyon reménykedek, hogy most nem kell olyan sokat várni a következő pozitív tesztre.
2011. okt. 21. 20:23
 13/16 anonim ***** válasza:

De mindig hormonhiány van emögött?

(Ha nem tud megrepedni vlmi miatt a tüsző)

2014. nov. 20. 21:25
 14/16 anonim ***** válasza:
De a tüszőnek a tizenkettedik nap után is még kellett nőnie, nem? Hány mm volt?
2014. nov. 20. 21:26
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom hàny mm volt ekkor illetve volt e barmilyen hormondolog mögötte.Ez 2011-es kérdès,és azota mar majdnem 2éves a 3.babam!
2014. nov. 21. 13:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Jaj de jó!

Gratulálok

2014. nov. 22. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!