Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valakinek késői pé-je...

Ha valakinek késői pé-je volt, az mikor lehet legkésőbb?

Figyelt kérdés
Van egy olyan határ a ciklusban, hogy akkor már nem lenne lehetséges teherbeesni? Amikor valakinek késik napokat, de a teszt negatív, sokan írják, hogy biztosan késői pé-je volt. Mikor lehet elméletileg az a késői pé. Pl. ha a ciklus 20.napján, az még rendben, de létezik olyan, hogy pl. a 27. napon? Írnátok nekem véleményt, hogy ilyen vajon létezik e? És ha igen, az vajon hogyan történhet meg? Létezik vajon olyan, hogy valaki éppen a mensi napján, vagy előtte egy-két nappal termékenyül meg és már nem is jön meg neki? De ha ilyen meg is történne, még nem ágyazódott be, akkor viszont leválna a méhnyálkahártya. Szerintetek is?
2009. máj. 3. 09:16
 1/4 anonim ***** válasza:

szia barátnöm a nemvárt elött nap volt a férjével, és igy lett terhes mert elötte gumiztak, nem is akarták a babát.

én voltam meddöségi kivizsgálás keretében hüvelyi uh-n, pont a 21, napon, és a doki akkor látott egy 2 cm-s érésben levő tüszöt.. pedig neke mindig 15 nap körül van.. akkor abban a honapban 2 x volt, ez tuti, mert késett is..21. napra 14 nap mulva jött meg. tehát igaz hogy a pé-töl 14 napra kell megjönnie. ez pontosabb mint hogy a mensi elsö napjátol 14 napra lesz pé-

32

2009. máj. 3. 09:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát itt vagyok én ellenpéldának:)

A kisfiam is em középidős peteérésből lett 14. helyett 20.napi ovu.

De most a kistesóval már 10 hónapja próbálkoztunk, csak nem akart összejönni.

Febr.10-11 re "vártam" a mensit, nem jött meg, teszteltem 16-án tök negativ, gondoltam, várok, majdcsak megjön.

20-án pedig pozitiv lett a teszt. A baba mérete alapján is az derült ki hogy a ciklus legvégén (tehát amikorra már a mensit vártam volna) akkor termékenyült meg egy petesejt:)Pedig már tökre feladtam azt a hónapot is.

15 hetes

2009. máj. 3. 09:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Mi van, ha nem is volt pé-m? Ha visszagondolok, ebben a hónapban nem sok mindent éreztem, egészen nyugodt hónap volt ilyen szempontból, máskor meg mindenféle petefészek és méh szurkálgatásokat éreztem. Ma vagyok a 35. napomon és a leghosszabb ciklusom eddig 30 nap volt. Ezért kérdeztem ezt a pé-s dolgot.
2009. máj. 3. 09:49
 4/4 nini24 ***** válasza:

Szia!

Nekem ebben a hónapban a 41. napomon!! volt pém:( Baba nem lett, a pé utáni 16. napon megjött! De volt pé!

2009. máj. 3. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!