Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba vagy menszesz? Olyan...

Baba vagy menszesz? Olyan fura érzésem van, már 3 napja:

Figyelt kérdés
mindjárt megjön érzés szúrkálással és barnázással, a cicim nem érzékeny, a Norcolutot szerdán hagytam abba, mára nem várom. Ez az első ciklusom a palástfű teával, lehet ez az oka? Ma mértem a hőmet (nem szoktam), 36,9. A 18. napon volt peteérésem.
2009. máj. 3. 09:09
 1/2 anonim ***** válasza:

pé-töl 2 hétre kell hogy megjöjjön ( a 14 nap miatt) és az mikor lesz? akkor tesztelhetsz:)

32

2009. máj. 3. 09:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Ma van a 29. napom, a Norcolutot azért szedem, hogy megjöjjön időben, ezért valószínűsítem, hogy mára nem várom. A 18. napon volt pém, tehát 10 napja.

Köszönöm a választ, már egy éve várunk a babára, de olyan még nem volt, hogy 3 napja mindjárt megjön érzésem van és barnázzak is.

2009. máj. 3. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!