Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tüszőrepesztő injekció után a...

Tüszőrepesztő injekció után a hőm 6 tizedet emelkedett! Normális ez?

Figyelt kérdés
Azt vártam, hogy majd az ovu miatt esik. Mi nem jó már megint? Az igaz, hogy nagyon meg vagyok fázva, ha esetleg ez is befolyásolná.
2009. máj. 3. 08:47
 1/3 anonim ***** válasza:

lehet hogy a pillanatot lekésted mikor leesett a höd aludtál vagy ilyesmi, ha most feljebb van a höd akkor megrepedt:)

32

2009. máj. 3. 09:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Tökéletes! A hőleesés általában hajnalban történik meg, és csak rövid ideig mérhető! Én 4 órakor kelek, fél 5kor szoktam a leesést mérni, fél óra múlva meg megy fel! Tehát én fél óráig érzékeltem eddig azt a bizonyos hőleesést!
2009. máj. 3. 10:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó lenne! Tegnap együtt voltunk, meg a doki szerint ma is kell. Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 3. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!