Lehet e terhessegi tuntet hogy gyakrabban kivanom a sexet s feszul a mellem es a hasam is?
Figyelt kérdés
emelygek is.de csak 11 en lesz menszim de ugy erzem mintha terhes lennek bocs a helyesirasi hibakert varom a valaszitokat koszonom.a mellem erzekeny2009. máj. 2. 20:12
1/4 anonim válasza:
Szia! A mellfeszülés igen, az lehet. Bár én még nem vagyok terhes, de azt mindig irják tünetnek. A többire én is kiváncsian várom a választ :)
2/4 anonim válasza:
Én negyedikére nem várom,de a tüneteim nagyon megegyeznek a tiéddel.Remélem baba van a dologban.
3/4 anonim válasza:
Most 8 hetes babás vagyok, a peteérés óta rá sem bírok nézni a férjemre. Akkor nagyon kívántam a szexet, állítólag a pé alatt a nők így vannak ezzel. Azt is olvastam, hogy az első harmadban, nem kívánják. Nálam ez teljesen bejött. Hetente 1x eszembe jut, hogy milyen rég voltunk már együtt, de rá nem bírnám venni magam...de ez én vagyok, lehet mások máshogy állnak.
A mellem a mensi előtt kb 4 nappal kezdett teltebb lenni, a hasam a pé után egyfolytában szurkált hol az egyik, hol a másik oldalon. A mensi előtt 3 nappal, nagyon fájt, azt hittem akkor fog megjönni, utána is fájdogált heteken keresztül, most már elmúlt.
Viszont a puffadás már a mensi előtti héten jelentkezett, ez most már nagyon kellemetlen.
Ezek az én személyes tapasztalataim.
4/4 A kérdező kommentje:
kedves masodik valaszolo en se varom es szoritok neked kedves harmadik valaszolo nekem is szurkal a hasam s fel vagyok puffadva elegge
2009. máj. 2. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!