Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tudtok a cickafark és a...

Mit tudtok a cickafark és a palástfű jótékony hatásáról?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy segíti a teherbeesést?
2009. máj. 2. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én kb. egy hónapja iszom a cickafark teát, állítólag nagyon jó nőgyógyászati bajokra (jelen esetben a cisztám miatt iszom). Kedden megyek nőgyógyászhoz, kiváncsi vagyok mit fog mondani.

Olvastam én is cikket ezek együttes jótékony hatásairól, szerintem nem lehet rossz.

Bocsi, hogy nem tudtam konkrét választ adni. :-(

2009. máj. 2. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az előbb kifelejtettem, hogy amióta iszom, nincsenek szúró hasi fájdalmaim, amit a ciszta okoz/~ott.
2009. máj. 2. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Én menzi első naptól ittam cickarfakot, a 14. naptól palástfű teát. Napi egy nagyobb csészvel reggelelne. 3. hónapban pozitív tesztem volt, most járok a 11. hétben.

Persze azért nem csak ezen múlik, de szerintem nem árt, ha iszod.

Sok sikert kívánok!!!!

2009. máj. 2. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem nagyon sokat segített a tea nem volt pém még clostyval sem , idén januárban kezdtem el inni a cickafark meg a palástfű teákat és azóta uh bizonyítottan van pém havonta 3-4 tüszőm érik minden féle stimu nélkül , nekem csodaszerek de nem mindenkin segít , te is szeretnéd inni őket?

2009. máj. 3. 08:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen,szerintem kipróbálom.
2009. máj. 3. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!