Ez a teszt pozitív vagy érvénytelen?
Figyelt kérdés
Rögtön megjelent a 2.csík, és rózsaszín is, de nagyon halvány, és sokkal keskenyebb, mint a teszt vonal.
2011. okt. 18. 07:51
11/24 anonim válasza:
Nekem a qupido volt ilyen öt nappal a nemvárt előtt, vékony lett nagyon a második csík, vettem még aznap többfélét és mindegyiken volt csík, pl az olcsó rossmanos amelyik 25-ös volt ráadásul nem tízes azon sokkal vastagabb és erősebb csík volt még aznap. Pár nap múlva meg már egyértelműen erős volt mind.
12/24 anonim válasza:
Ez pozitív.Igaz halvány,de az!
13/24 anonim válasza:
szerintem is pozi. Congratulation!
14/24 anonim válasza:
igen ez pozitiv! gratulálok!! :)
15/24 anonim válasza:
Pozitív és gratulálok!este talizunk :-)
16/24 anonim válasza:
Ne csodálkozz, ha a 25. napon halvány, örülj, hogy megjelent! Ez szerintem is pozitív, de ha meg akarsz bizonyosodni, kétnaponta csinálj tesztet, tuti erösödni fog! Gratulálok!
17/24 anonim válasza:
Én is látok 2. csíkot, tényleg halványa, de ha még nem várt előtt vagy, akkor mindenképpen bíztató, és azért van. Gratulálok!
18/24 anonim válasza:
Szerintem is pozitív. Drukkolok!
19/24 anonim válasza:
Szerintem + de nagyon halvány pár nap múlva csinálj másikat 2 naponta emelkedik a hcg a szervezetbe akkor már erősebbnek kell lennie. Drukkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!