Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikortól kell számolni 14....

Mikortól kell számolni 14. napot? Inszem után vagy a tüszőrepesztő után.

Figyelt kérdés

Az utrogestantól késhet a menses?

Hanyadik napon érdemes tesztelni inszem után?

2009. máj. 2. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Az inszem. után, hiszen akkortól indulnak el a spermiumok. A beavatkozástól számított 16-17.napon érdemes tesztelni, korábban nem. Az utrogestan befolyásolja a vérzést, de Te most ne erre gondolj, hanem arra, hogy ez a gyógyi azért van, hogy megtapadjon a babóca. Sok szerencsét kívánok szívből!
2009. máj. 2. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:

A tüszőrepedés napját számold, egy normál ciklusban is úgy számolunk. Miután beadtad kb. 36 órára rá. Tehát ha szombaton beadtad akkor hétfő reggel, és onnantól 14-15 nap. Az utro okozhat kését, van akinek megjön, viszont van akinek nem. Nekem a 15. napon kezdett rózsaszín lenni a folyásom, mint kiderül majdnem sikerült, csak meggondolta magát félúton a baba.

Az inszem utáni 15. nap érdemes legkorábban tesztelni, de nekünk a 17. napon kell visszamenni első vizelettel.

Hanyadik napon vagy? Én az 5. napon. :)

2009. máj. 2. 19:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 7. napon.
2009. máj. 3. 09:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor Neked hétfőn volt, igaz? Hogy érzed magad? Nekem semmim nem fáj, semmilyen érzésem nincs. Annyi, hogy a méhszájam fentebb került mint eddig volt.
2009. máj. 3. 14:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Igazábó nem fáj semmi

Híztam egy kicsit, valószínűleg a hormonoktól.

A mellem fáj, de ezt is a hormonoknak tudom be.

Neked mikor volt és mikor tesztelsz?

2009. máj. 4. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!