Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruácio alatt tud foganni...

Menstruácio alatt tud foganni baba?

Figyelt kérdés
ha mensikor foganna a baba akkor elméletileg annyi idösnek is kellene hogy legyen az UH alapján is ugye??Ezt ugy értem hogy utolso mensi szerint 7 hetes vagyok de az UH alapján 5-6 hetesnek felelel meg akkor ez nem a mensi körül fogant ugye??
2011. okt. 17. 12:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
mi már mindenhogy próbáltuk, mensi alatt mensi után 14 nappal lényegében végig szeretkeztünk 2 évet de semmi. :(
2011. okt. 17. 14:05
 12/13 A kérdező kommentje:
13:42es akkor az lenne a kérdésem hogy 2 dokinál voltam egyik ugy csinált Uhot hogy megkérdezte mikor volt az utolso mensim beirta a gépbe és ugy jött ki az Uh eredmény!!!a másik doki meg csak megvizsgált és azalapján mondta a terhességi hetet!!mondjuk volt is köztük másfél hét eltérés....akkor van olyan UH gép amelyik az utolso mensi szerint adja ki az Uh eredményt de mondjuk azis nem mensire jött ki hanem mensi utáni 4 nappal akkor abbol vonjak le 14 napot??
2011. okt. 17. 14:15
 13/13 A kérdező kommentje:
14:05ös és nem mentél még el dokihoz netalántán valami baj van???vagy nem ovutesztezel?
2011. okt. 17. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!