Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab után terhesség?

Missed ab után terhesség?

Figyelt kérdés

Október 3-án volt a műtét. Szombaton együtt voltunk a párommal (azóta először, sőt előtte kb. 7 hete) és véletlenül belém ment.

Ha csodával határos módon teherbe esek, milyen negatív következményekkel járhat? Az orvos azt mondta, hogy 2 hónap után lehet próbálkozni. Gyenge még a méhem, és lehet, hogy ismét vetélés fog bekövetkezni?? :((((

2011. okt. 17. 10:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen. Nem véletlenül mondják a 6 hát szextilalmat és a 3 hónap próbálkozási időt.
2011. okt. 17. 10:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Figyelj csak, én missed ab után 2 héttel estem teherbe, úgy hogy már nem is jött meg a rendes menzim! 2 éves volt nyáron a lánykám!
2011. okt. 17. 11:30
 3/10 A kérdező kommentje:

Hu! Ez megnyugtató!! Gratulálok!!!!!

Megkérdezhetem, hogy hány hetes volt a terhességed, amikor megszakították?

2011. okt. 17. 11:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia, igen, 8 hetes volt, sajnos üres petezsák miatt.

Azóta megint szeretnénk, már 5 hónapja próbálkozunk, nem akar jönni, egyébként a harmadik lenne, már van egy 9 éves fiam is. :)

2011. okt. 17. 12:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Ja, és missed ab-után sokkal könnyebben teherbe lehet esni, és ha meg is fogant, nem lesz semmi baj. A dokim is megijedt anno, de hála isten problémamentes terhesség volt, 39. hétre, 3kg33dkg-al, és teljesen egészségesen. :D

Előző voltam

2011. okt. 17. 12:12
 6/10 anonim ***** válasza:
8 hetesen volt a missed ab. műtétem. 6 hét pihenést mondott a doki, mindent rendben talált, és én a rögtön terhes is lettem! Teljesen problémamentes terhességem volt, 40+5 hétre született a fiam! :) Én is azt olvastam, hogy vetélés után könnyebb teherbe esni. A regenerálódás persze függ attól is, hogy hány hetes terhesség szakadt meg és volt-e komplikáció. Az első menzit is érdemes megvárni, hogy tényleg minden kitisztuljon a méhedből (bár mint a fenti példa is mutatja, ez sem jelent problémát feltétlenül). Szóval ne aggódj. Bízz abban, hogy a tested "tudja mi a dolga", tehát akkor fogsz teherbe esni, ha már képes ki is hordani. :)
2011. okt. 17. 13:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Én missed után megint elvetéltem
2011. okt. 17. 19:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Én meg missed ab után 8 hónappal vagyok. 2 hónapot vártunk, szóval 6 hónapja próbálkozunk sikertelenül. Még hogy könnyeb teherbeesni... Márakinek... Sajnos nekünk nem jön össze... :(
2011. nov. 5. 10:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Na mi történt Veled/veletek? Minden ok? Terhesség igazolódott? Én is hasonló cipőben járok.. 2 missed ad után 4. héten együtt voltunk a párommal.. most izgulok mert nem jött meg..
2011. nov. 12. 22:36
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem, nem lettem állapotos! őszintén szólva örülök is neki, mert még nem erősödtem meg annyira amennyire azt én akarom. Még várunk egy menszit, aztán hajrá! :)

Sok sikerült Nektek is!

2011. nov. 17. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!