Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit is értetek pontosan...

Mit is értetek pontosan barnázás alatt?

Figyelt kérdés

Még csak most kezdtünk próbálkozni, mára nem vártam. Úgy néz ki, 28 napra megérkezett.

Émelyegtem, napokkal előbb kezdett a hasam fájni(pedig csak akkor szokott, mikor már megjött) össze-vissza kirügyeztem, hasmenés, puffadás...

Lehet, csak összefüggésbe hoztam olyan dolgokat, amik nem álltak kapcsolatban egymással. :(

Tesztet majd mindenképp csinálok, hogy volt-e egyáltalán valami, vagy egy esetleges vírus (ami a hasmenést okozta), vagy az óriási vizsgadukk (tegnap vizsgáztam)tett-e be. Vagy peteérésem sem volt-a pg53 össze-vissza jelzett.

Azért érdekelne, mi is ez a barnázás, hisz sosem lehet tudni...

Köszi előre is.

2009. máj. 1. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A barnázás,az olyan,hogy menzi előtt kicsi barnásszinű váladékféle,vagy középidőben vagy mikor múlik el.Elégtelen sárgatesthormon következménye is lehet!

Van akinek beágyazódáskor lesz ilyen 1-2 napig.Hát én ennyit tudok erről!Nekem is volt már ilyen!

2009. máj. 1. 21:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Jellegében mindegy milyen a folyás/váladék akár enyhe menzesz, de a színe mindig barna és általában kis mennyiség.

Ez mindig hormonprobléma.

2009. máj. 2. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!