Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen tünete van annak, ha...

Milyen tünete van annak, ha nem reped meg a tüsző?

Figyelt kérdés
Múlt héten hétfőn a doki látott 20mm tüszőt, szerintem csütörtökön volt(?) tüszőrepedésem, akkor szurkált a bal oldalam. 3 napja olyan feszítő érzésem van a méhem táján,ha köhögök v tüsszentek(nem megfázás,mert 2-3*van ilyen egy nap)v felállok v leülök akkor olyan mintha ki akarna szakadni .A hőm 37, barnáztam egy nagyon picit ma meg tegnap.Volt már ilyen,barnázás nélkül,de nem pihentem semmit,talán ez is lehetett a baj. most pihenek(jól jött ez a hosszú hétvége)adna valaki tanácsot mire gondoljak?
2009. máj. 1. 18:19
 1/7 A kérdező kommentje:
Ma alig tudtam csinálni vmit olyan fáradt voltam ez inkább terhességre utal nem?
2009. máj. 1. 18:22
 2/7 nini24 ***** válasza:
100%

szia!

Jók a tünetek, sztem megrepedt a tüsző, nem véletlen a magas hő! Nekem is ezek a tünetek voltak múlthéten, de nekem mondjuk előtte egy héttel volt tüszőrepi. Nem tudom, mi lehet, de nekem ma volt pár csepp vér, mára nem vártam, de azóta meg semmi.Viszont a hőm ma már cak 36,7 a 37ről :( :( Remélem babás vagy! Drukkolok!

2009. máj. 1. 18:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Helló! nem lehet, hogy túl keveset aludtál? attól is leesik a hő!! Ne add még föl!! szorítok
2009. máj. 1. 18:42
 4/7 nini24 ***** válasza:
100%
Háát, a 6 óra alvás megvolt :( És már a hasam is úgy görcsöl, mint akkor szokott, mikor megjön! Már csak azért drukkolok, hogy holnapig bírja ki, mert holnap veszek barátcserjét, meg málnalevél+ palástfű teát :) Ma van az 56. napom. Egy vérzés gyakorlatlag kimaradt! 2. hónapom fogigátló után, és ennyire összezavart. Illetve így már a 3. hónap :) Ezért akarom elkezdeni a homeopátiás cuccokat! Hátha segítenek! Bár pém volt, de csak a 42. napomon :(
2009. máj. 1. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Főkérdésre:

Van, hogy semmi tünete, esetleg a mens. idején nem úgy jön meg, ahogy... (ez inkább áttöréses vérzés),... barnázás, akár még mens. előtt is. Ha már régóta nem repedt meg, akkor feszítő érzés, esetleg nyomásérzés onnan, amelyik oldalon nem repedt meg.

Szúró érzés:

Nálam ilyen tünetekkel, magasabb hő, tüsszentésnél kiszakadó érzés... több napig akkor volt, amikor teherbeestem, de még nem tudtam. Ez kb. a megnem jött mens. előtt 1-1,5 héttel volt. Ha jól emlékszem.

2009. máj. 2. 07:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia nekem vissza eset a hőm. [link]
2009. máj. 2. 14:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Valami gyulladás lehetett ez,mert Pimafucort kúptól elmúlt.
2009. jún. 26. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!