Nini24 kérdése:
Csepelen hol kaphatok Agnus Castus D4 (barátcserje) kapszulát? Illetve málnalevél, palástfű teát?
Figyelt kérdés
Ma vagy holnap jön meg, és szeretném elkezdeni őket szedni! Köszönöm!2009. máj. 1. 13:23
1/9 anonim válasza:
Gyógyszertárakban kaphatók ezek a termékek. A Premens tabletta is barátcserjéből van, én azt is gyógyszertárban vettem. Egyébként rendelhetsz a neten is, vagy gyógynövényboltokban is kaphatók.
2/9 anonim válasza:
Innen is rendelhetsz, ha nem kapsz máshol.
3/9 A kérdező kommentje:
A Premens tabletta is ugyanolyan jó? Vannak tapasztalataitok? Babát szeretnénk :)
2009. máj. 1. 13:35
4/9 Grófházy válasza:
én premenst szedek.Beállította ciklusom,és lett pé-m már az első hónapban.Nulla meéllékhatás
5/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem egyébként, mert mivel ma vagy holnap megjön, nem tudok várni az Internetes rendelés megérkezésére :( Kiváncsi voltam, van-e valamelyik gyógyszertárban raktáron, rendelgetés nélkül!
2009. máj. 1. 13:37
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Holnap akkor megpróbálom! :)
2009. máj. 1. 13:38
7/9 anonim válasza:
Én is Premenst szedek, nagyon meg vagyok vele elégedve! Nincs mellékhatása, sőt a magas prolaktinomat is lejjebb vitte. Csak ajánlani tudom. Előtte ittam cickafarkot, palástfüvet, de ezek a teák nem segítettek, sőt nekem a Gynex sem vált be. Sok sikert neked is! Még a Mastodynon csepp is nagyon jó, az is barátcserjéből készül.
8/9 anonim válasza:
Van a sétáló utcában gyógynövénybolt. Én ott vettem a málnalevél teát.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2009. máj. 1. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!