Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha holnap nem kellene h...

Ha holnap nem kellene h megjöjjön akkor ma már kell h mutasson vmit a teszt? Nem birom ki

Figyelt kérdés
[link]
2009. máj. 1. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem még nem kéne mutatnia semmit, ugyanis, a fogamzás után 10 nappal épül be a megtermékenyült petesejt, ami azt jelenti, hogy addig gyakorlatilag még nem vagy várandós. Tehát ha normális ciklussal számolunk, a menzesz napján még nem épült be, viszont nem is jön meg. Szerintem ha biztos eredményt szeretnél, még legalább 3-4 napot várj. De ha vettél már tesztet és elolvasod a leírást, ott is hasonlót fognak írni.
2009. máj. 1. 11:38
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi csak azért nem birok várni tudod mert holnap lesz az esküvőm és annyira jo lenne ha megtudnám addig mi is van
2009. máj. 1. 11:44
 3/6 anonim ***** válasza:
A beágyazódás általában 7-10 napig tart, ha tehát a ciklusod normális (28 napos) akkor a 14. nap körül lehetett a peteérés és az esetleges megtermékenyülés. (Persze ha nem 28 napos, akkor az alapján számolj, nekem 30 napos) A HCG hormon, amin alapulnak a tesztek is, csak ekkor kezd el termelődni. Vagyis a 21-24. nap körül lehet ez leghamarabb. Innentől elvileg kimutatható (lenne) a terhesség, de mivel még nagyon kicsi a HCG mennyisége, elég nehéz, és akkor is negatív lenne, ha terhes vagy. A CelarBlue teszten ez áll: a menzesz várható első napja előtt 4 nappal 53%, 3 nappal 74%, 2 nappal 84%, és 1 nappal 87% az esély a pozitív tesztre, ha valóban terhes vagy. Ezt legjobb a reggeli első vizeletből csinálni, mert ekkor a legnagyobb a koncentráció (valszleg este óta nem voltál pisilni, jól összegyűlhetett :)) úgyhogy leghamarabb holnap reggel csinálhatod meg úgy, hogy legyen értelme is.... De meg tudom érteni, hogy nem bírod, én ugyanezt csinálom, nekem szerdán kell megjönnie... Nem könnyű :) Sok sikert, szurkolok! :)
2009. máj. 1. 11:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, és elfelejtettem: használj valamilyen ovu tesztet, és akkor majdnem napra pontosan tudod majd, mikor lehet a peteérésed, ekkor rá lehet feküdni jobban az akcióra :) Javaslom a PG53-at, könnyen használható, megbízható, és csak egyszer kell megvenni. De kívánom, hogy már ne legyen szükség rá! :))
2009. máj. 1. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ha csinálsz egy tesztet,elvileg halványan már mutat valamit!Sok sikert!És nagyon sok boldogságot!
2009. máj. 1. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szorítok a pozitív teszthez!!! A hőd alapján szerintem babás vagy!!! Én nem vezetek hőgörbét, de nekem is április 2-án kezdődött az előző ciklusom és jó pár napja hőemelkedésem van ...ekkor kezdtem terhességre gyanakodni. Ma reggel kis pecsételés, de inkább barnázás ... még reménykedem, hogy csak emlékszik a szervezetem :-)) Ha ilyen marad a "mensi" pár nap múlva tesztelek!! :-) Sok sikert és gratulálok az esküvődhöz!!!

2009. máj. 1. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!