A peteérésem után körülbelül 6-7 nappal próbálkoztunk. Lehet esély?
Figyelt kérdés
(Korábban sajnos nem volt lehetőségünk együtt lenni) Volt menzim, de nagyon kevés. A hőm is 37-ről leesett 36,1-re. A mellfeszülésem is elmúlt. Már nincs esély ugye? Tesztet még nem csináltam. Lehet fura kérdés. De már nagyon szeretnénk babát és olyan híreket is hallottam, hogy a menzi néha megvan terhesség első hónapjaiban.2009. máj. 1. 11:02
1/4 Grófházy válasza:
az ovulációt követően a petesejt 12-24 óráig életképes és megtermékenyíthető.
Pontos adatok ezt illetően nincsenek.
A 6. nap viszon már tuti hogy minimálisan esélyes csak.Lehet arra már fel is szívódik.
Sajna
2/4 anonim válasza:
Szerintem bármi lehetséges, én első babámmal két héttel peteérés után maradtam várandós- tudom, mert máskor nem volt lehetséges. Lehet "soron kívül" is peteérés.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2009. máj. 1. 11:56
4/4 anonim válasza:
Mivel vérzésed volt, a hőd is lenn volt, tünet sincs már, és peteérés után próbálkoztatok, ne haragudj hogy ezt mondom, de 100% hogy nem vagy babás. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!