4. napja késik. Terhességre gondoljak, vagy valami másra ezek alapján?
Az elmúlt napokban már több kérést is tettem fel, a részek mostanra erre álltak össze. Egy negatív (easy pregnancy)és egy szellemcsíkos (lily)tesztem van eddig. Klasszikus terhességi tünetem nincs. Várható mensi előtti 1-2 napban és a kimaradt első napon erős mindjárt megjön érzés erős hasfájással, azóta nincsen, időnként fáj a hasam, de nem nagyon és haspuffadás van. Ma rossz volt a közérzetem, néha mintha émelyegtem volna, de nem vagyok biztos benne. kb. 2 napja délelőttönként óránként járok pisilni. Valójában az idegesít, hogy nincsennek terhességi tüneteim. A melleim sohasem szoktak fájni mensi előtt és most sem fájnak, talán picit duzzadtak (párom szerint is), de tényleg nagyon picit, alig észrevehetően. A két negatív teszt is idegesít. Sohasem késett még. Ha nem vagyok terhes, miért pont akkor késik, amikor nem védekeztünk? És nem beszélek be magamnak semmit, hiszen akkor a hányingereket is és egyebeket is érezném pszichés alapon. Járt már így valaki? A válaszokat előre is köszönöm.
Még valami: A fejem hétfő óta nagyon fáj állandóan, úgy érzem magam, mintha lázas lennék. Hétfőn kellett volna megjönnie. Azt viszont nem szeretném kihagyni, hogy hétfő óta újra bújt egyet kifelé a bölcsességfogam és nagyon be van gyulladva az ínyem, eléggé fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!