Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerdán azaz tegnap mult el a...

Szerdán azaz tegnap mult el a mensim. Lehet baba, ha ezeket érzem?

Figyelt kérdés
De kedd óta iszonyatosan fáj a hátam, és néha inkább reggel hányingerem van. Étvágyam az nulla.Mitől fájhat? A barátommal megszakitással vagyunk együtt.De mivel megjött nem gyanakszom babára.
2009. ápr. 30. 16:21
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
a derekamtól fentebb fáj
2009. ápr. 30. 16:22
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha rendes menzesz volt akkor nem valószínű baba.
2009. ápr. 30. 16:27
 3/13 A kérdező kommentje:
de akkor miért kinoz ez a hátfájás,és hányinger? igen rendesen megvolt. vasárnaptól szerdáig tartott.
2009. ápr. 30. 16:28
 4/13 anonim ***** válasza:
milyen volt a menszid? Szokványos? Annyi ideig volt meg és olyan mennyiségbe mint szokott?
2009. ápr. 30. 16:49
 5/13 A kérdező kommentje:

Hát, a ciklus.hu naptár szerint szerdán kellett volna megjönnie, 32 napra.Ehelyett vasárnap jött meg, vasárnap és hétfőn véreztem, de kedden már éppen hogy volt, szerdán meg már el is múlt. Februárban hagytam abba a tabit, és azóta ilyen 3-4 napig tart. A tabi előtt 6-7 napig tartott. De máár nem szedem.Csak ne fájna a hátam ennyire:S

köszi hogy irtál

2009. ápr. 30. 17:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem tesztelj.Sok olyat hallottam már,hogy az első mensi még normális volt sőt végig menstruálta a nő a terhességet.
2009. ápr. 30. 19:16
 7/13 A kérdező kommentje:
igen, erről én is hallottam. hétfőn tudok leghamarabb tesztelni. köszi szépen
2009. ápr. 30. 19:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy furcsának tűnik amit írok,de én is így szoktam lenni akkor ha valami olyat eszek amit nem bír lebontani az epém.A hányinger is lehet ennek a melléktünete,de az is lehet hogy csak a stressz miatt,ha nem múlik el két-három napon belül,akkor szerintem tesztelj a jövőhéten egy érzékeny tesztel.
2009. ápr. 30. 20:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia! Sajnos nálam is ez volt. Amíg tabit szedtem, addig rendes ideig, s rendes mennyiségben jött meg, de mióta abbahagytam csak pár napos, s mikor a dokinak említettem, mindjárt visszarendelt a ciklus különböző napjain, s kiderült, hogy nagyon vékony a méhnyálkahártyám! Nem termel a szervezetem megfelelő mennyiségű hormont, ami elősegíti a vastagodást, s így most kapok egy kis külső rásegítést tapasz formájában ... S mivel nem túl vastag a nyálkahártya, aminek le kell válnia, így a vérzés is kevesebb, s bizony jóval rövidebb ideig tart!

A tabi utóhatása lehet ...

2009. ápr. 30. 21:13
 10/13 A kérdező kommentje:
azigen. én tegnap hajnalban hánytam is. de azóta vettem be gyógyszert és jobban vagyok. tabit se eszek többet. és akkor nekem is ez miatt van kevés vérzés? már mint kevesebb napig? nagyon nagy baj?
2009. máj. 1. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!