Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Készül vki a napokban inszemin...

Készül vki a napokban inszeminációra? Csatlakozna hozzám?

Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 20:16
1 2 3
 11/28 anonim válasza:

sziasztok

nekem kedden lesz a 2. inszemem. vasárnap adom be magamnak a tüszőrepesztő szurit. A dokim azt mondta 11 petesejtem érett meg, tehát bizakodom

szurkoljatok

puszi

2011. okt. 15. 17:32
 12/28 anonim ***** válasza:

20:46-os vagyok.

Tegnapi ultrahangon 1 db 16,5 mm-es tüszőt láttunk és 7,5 mm-es nyálkahártyát. Tegnap kaptam még egy Merional injekciót és ma este pedig a tüszőrepesztőt.

Hétfőn megyünk inszeminációra.

Naponta 1-2 mm-t nőhet a tüsző.

A nyálkahártyád milyen vastagságú? Nekem az első inszemnél nagyon vékony volt, így a másodiknál már szedtem az E vitamint és méhpempőt, ami segített.

2011. okt. 15. 22:32
 13/28 anonim ***** válasza:
20:46-os Kata vagyok :)
2011. okt. 15. 22:32
 14/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok.én ma voltam uh-n, meg vérvételen. Nekem nem tudom hany mm-es tuszom van, de szerintem jo lehet mert holnap kell beadatnom a Pregnylt este, es csutortokon lesz az inszem. Kata milyen volt az inszem? Te már tul vagy rajta. Ma pihentél? Aki pedig holnap meg sok sikert neked is. Majd jelentkezz. Ani
2011. okt. 17. 19:53
 15/28 anonim ***** válasza:

Szia Ani!

Hamar túl voltunk az inszemen, nem kell tartanod a beavatkozástól.

Délután dolgoznom kellett, de nem mentem be az irodába, mert itthon elvégeztem a dolgom. De utána sétáltam egy nagyot, ami jólesett.

Csütörtökön gondolok rád és szorítok neked.

Sok sikert a babához!

Kata

2011. okt. 17. 21:09
 16/28 A kérdező kommentje:
Köszi! Bárcsak már tul lennék rajta.... és aztán az a hosszú várakozás.... örjitööööö :D
2011. okt. 19. 18:56
 17/28 A kérdező kommentje:
Szia Kata!megvolt nekem is az inszem.csak pár perc volt,de egy kicsikét fájt.utána rögtön jöhettünk és csak akkor feküdtem le.aznap egész késö délutánig feküdtem.szerinted igy is sikeres lehet?te hogy vagy?érzel esetleg valamit?nem tudom de engem olyan nyugalom fogott el azóta.rendesen jól érzem magam :)
2011. okt. 22. 05:13
 18/28 anonim ***** válasza:
15:37-es vagyok. Azért volt még egy inszem, mert lemaradtam a havi limitből, vagyis a 15-ből, mert most csak 15 lombikot csinálhatnak havonta. Így még csináltunk egy inszemet, mivel a párom kiskatonái elég változó felállást mutatnak, hol elég inszemhez is, hol csak a lombikhoz.
2011. okt. 22. 17:01
 19/28 A kérdező kommentje:
Szia 15:37-es. Akkor te elvileg a 9.dpo-n vagy? Van vmilyen tüneted? Mikor tesztelsz? Ird meg ám :) Drukkolok!
2011. okt. 22. 17:08
 20/28 anonim ***** válasza:
15:37-es vagyok. Tegnap volt barnás pecsételés, előtte nap szúrkálás méh tájékon.
2011. okt. 22. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!