Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen az a szellemcsík? És...

Milyen az a szellemcsík? És ha megjelenik, akkor sem biztos a terhesség? Milyen teszteknél szokott előfordulni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
én úgy tudom ha szellemcsíkos a teszt az nem terhesség:(több tesztnél előfordul!teszteltél?és nem vagy benne biztos??
2009. ápr. 30. 14:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, most teszteltem Gabriellel, halvány csíkos. Mensi előtt vagyok egy nappal, és magasan van a hőm, Pedig ilyenkor már az alaphőn szokott lenni.
2009. ápr. 30. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

halvány csik nem szellem csik

szellem csik mikor iide oda forgatva mintha ott lenne a csik

2009. ápr. 30. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Így van. Nekem 1 napja késik, és egy nevesincs teszttel teszteltem, megjelent rajta egy halvány csík is, tök jól látszik, de csak bizonyos szemszögből. Ha fölé hajolok, és szemben nézem, akkor semmi nem látszik belőle. Na, szerintem, ez szellemcsík, bár ne lenne igazam...

De amíg nincs mensim, addig reménykedek. :)

Ha a tiedet nem kell forgatni ahhoz, hogy látsd a csíkot, akkor az ott van, és akkor az pozitív!!

2009. ápr. 30. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
első vagyok!sztem sem szellemcsík...ha ott van mindenszemszögből..jah és ha más is látja akkor gratulálok:)
2009. ápr. 30. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
75%

Én ugyanígy voltam ma reggel a nemvár napján szintén Gabriellel. Remélem, hogy nem szellemcsík, de én sem vagyok benne biztos. Így marad a 2 nap múlva lévő tesztelés. :)

Szorítok, hogy mindketten babásak legyünk!

2009. ápr. 30. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, mi lett a teszted???? Nekem +. :))))))
2009. máj. 4. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!