Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztelnétek mégegyszer a...

Tesztelnétek mégegyszer a helyemben?

Figyelt kérdés
32 naposak a ciklusaim, de peteérésem a 15. napon szokott lenni. 28-án délután teszteltem egy negatívat. Tünetem semmi. (se hasfájás, se fáradtság,se cicifájás semmi) Annyira sokat teszteltem már sikertelenül, hogy nem tudom, érdemes-e megpróbálni....
2009. ápr. 30. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem várj még pár napot és utána próbáld meg ha nem jön+!jah és reggeli vizelet hamarabb kimutatja:)én is hétfőn tesztelek:)drukkolok:)
2009. ápr. 30. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is ugyanebben a cipőben vagyok egy pár kérdéssel ezelőtt írtam ki az enyémet! Én tegnap este teszteltem negatívat, de nem jött meg, 30. napomon vagyok! A ciklusaim változóak, van olyan, hogy pontosan megjön 28 napra, van, hogy csak 35-re. Egy kicsit elkeseredtem, mert mi is 3 éve próbáljuk, belőlem fognak meggazdagodni a terhességi teszt gyártók! :)

Lényeg, hogy én sem tudom, most mi van! Van-e még esélyem a pozitívra ebben a ciklusban, vagy nincs! Mindenesetre ha történik valami, írok neked!

2009. ápr. 30. 13:31
 3/5 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek és a válaszolónak is üzenem, hogy nagyon együttérzek velük, és szorítok nekik! De mindenképp menjenek el orvoshoz, mert pl 3 évi sikertelen próbálkozásnál biztos van valami oka, hogy nem jött össze a baba. Érdemes kivizsgálásra menni. Az egyik barátnőmnél pl kiderült, hogy azért nem jött össze a baba, mert a pajzsmirigyével gond van. Tehát nem feltétlenül nőgyógyászati eredetű a betegség.
2009. ápr. 30. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsónak: én a második vagyok! Köszi az együttérzést! Az orvosról csak annyit, hogy már minden variációt kipróbáltunk, homeos, és nem homeos módszereket! Bejártam már a kórházak sorát, a férjem szintén! Mindenünk megvan, ami kell a gyereknemzéshez, és egyszerűen nem megy! tudom, hogy hihetetlen, de nem vagyunk képesek összehozni egy babát!
2009. ápr. 30. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Igaza van a 15:32 es hozzászólónak mert nekünk sem sikerűlt a baba,elmentem az orvosomhoz aki vért vett és kiderűlt a pajzsmirigyemmel van baj,alulműködik!A nődokim küldött el egy szakemberhez!Érdemes ha kivizsgáltatja magát az ember!

Miért nem mentek el egy másik orvoshoz?Nekem is az előző nődokim azt mondta a vérképemre minden rendeben van és tessék mégsincs!Ha akkor észreveszi lehet már sikrűlt volna a baba!

Mindannyiunknak minden jót és babát kívánok!!!!

2009. máj. 1. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!