Szerintetek ez pozitív, vagy szellemcsík? (képpel)
2011. okt. 11. 13:57
11/28 anonim válasza:
Szerintem sincs jó helyen az a csík!
12/28 A kérdező kommentje:
De akkor mitől lett piros az a csík?:(
2011. okt. 11. 14:22
13/28 anonim válasza:
Ez pozitív:
A tiédről száradás után el fog tűnni onnan a csík. Ezt nem kötözködésből, hanem sajnos sokéves tapasztalatból mondom. Magam is szedtem már szét nem egy tesztet, hátha találok egy megbúvó második csíkot, sajnos eredménytelenül. Amikor aztán tényleg babás lettem, nem kellett keresgélnem egyáltalán, szépen látszott mindkét csík.
De azért holnap csinálj még egyet a biztonság kedvéért, hátha pozitív lesz!
14/28 anonim válasza:
Miért szedted le azt a fóliát???Annak a csíknak nem ott kell lennie ha terhes lennél.Ha tegnap még negatív volt,akkor szted egy nap alatt már ennyire erős?Nekem is volt nem egy ilyen tesztem,amin én is láttam a fólia alatt azt a csíkot,de ha az lennél nem messze a másiktól kéne lennie a csíknak.De ugy is veszel másikat,majd kiderül.Azért drukkolok!Szia
15/28 anonim válasza:
Gyógyszer mellett is estek már teherbe jópáran,pontosan így,hogy kimaradt pár szem.Szerintem ismételd meg egy másik tesztel valamelyik nap.Addig pedig szedheted a gyógyszert pár nap nem árt a babának ha terhes vagy.Gondolom ha pozitív lesz a második teszted,azonnal abba hagyod.
16/28 anonim válasza:
szerintem negatív.a másik csíknak nem ott kellene lennie.
17/28 anonim válasza:
Szerintem a fólia leázott a vizelettől és el fog tünni az a kis elszineződött rész..
Én is jártam már így...
Nem ott kell lennie a csíknak.
18/28 A kérdező kommentje:
14:24
Köszi!Így már én is látom a különbséget! :(((
2011. okt. 11. 14:32
19/28 A kérdező kommentje:
Azért szedtem le,mert alatta rohadt erős volt a csík...
2011. okt. 11. 14:33
20/28 anonim válasza:
Szerintem meg szinte minden terhességi teszten máshol található a csík. Véleményem szerint,ahogy írtam is,csináljon egy másikat,de másik fajtával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!