Barátnőmnek endometriózisa van. Milyen hatása van ennek a teherbeesésre? Lehet spontán terhes?
Figyelt kérdés
3 hét múlva megy dokihoz, addig is jó lenne tudni valamit erről. Tapasztalatokat is várok, ami ezzel kapcsolatos Köszönöm előre is2009. ápr. 30. 07:56
1/4 anonim válasza:
Gyógyszeresen fogják kezelni, igen, hallottam már hogy igy is lehet terhes spontán. Keress rá a neten.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem is endometriózisom van. Bővebben olvashatsz a betegségről a www.endostop.hu és a www.endometriozis.hu oldalakon. A spontán teherbeesés nekem még nem sikerült, de egyáltalán nem kizárt, hogy összejöhet. Az attól is függ, a betegség hanyas fokozatú (1-től 4-ig).
3/4 anonim válasza:
Szia! Engem 2 éve műtöttek, akkor derült ki, hogy endometriózisom van. Nemrég egy orvos azt mondta, hogy természetes úton nem fogok teherbeesni. A párommal nem védekezünk, mégsem történik meg a csoda. De ez nem azt jelenti, hogy a barátnőd nem lehet spontán terhes. Az egyik ismerősünknek is endoja van, az első baba lombikos volt. A második meg spontán összejött. Igaz, hogy a csaj elkezdett már szedni hormon tablettákat. Készültek a második lombikra, aztán tessék... Nektek mit mondott a doki?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, intereneten már mindent elolvastunk erről, de kiváncsiak voltunk tapasztalatra is. :)
Dokihoz még csak két hét múlva megy, mert akkorra kapott időpontot. Egyébként sebészeten műtötték meg, és a szövettanból derült ki, hogy ez a baja.
2009. ápr. 30. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!