Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi előtt 3 nappal mindig...

Mensi előtt 3 nappal mindig lezuhan a hőm. Két nappal vagyok most előtte, és magasan van, van esélyem babára? Nézzétek meg légyszi a görbémet!

Figyelt kérdés
[link]
2009. ápr. 30. 07:37
 1/8 A kérdező kommentje:
Mikor tesztelhetek legkorábban? Minden hónapban mensi előtt már 3-4 nappal érzem h megjön, most jól vagyok tüneteim nincsenek. Volt egy kevés krémes folyásom a napokban, ami egyáltalán nem jellemző rám.
2009. ápr. 30. 07:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha volt peteérésed akkor a 16. napon volt. És akkor csak 7 napja van fenn a hőd. Korai lenne még tesztelned, legkorábban a 30. napon ajánlom, de csak akkor, ha nem esett le a hőd. Állítólag a saját luteális fázisod hossza (pl. az enyém 16 nap) + 3 nap múlva mutatható ki biztosan ha van baba. Várj türelemmel! Tudom, nehéz de muszáj!
2009. ápr. 30. 07:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá h akkor lehetett, csak azt nem értem, nekem ha a 10.napon van a peteérésem, vagy akár a 14. napon, akkor is 25 napra jön meg mindig. Hogy lehet?
2009. ápr. 30. 07:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Akkor gond lehet a második (luteális) szakaszoddal.

Erre jó a PreMens tabletta (gyógynövényes - vény nélkül) vagy a ciklus második felétől a palástfű tea, ezek segíthetnek a progeszteron hormon rendezésében.

De ha most is 25 napra jön meg, mindenképp menj vissza a nőgyógyászodhoz, mert így esélytelen, hogy be tudjon ágyazódni a baba, pedig lehet, hogy megtermékenyülsz, csak nem marad meg. Mióta szeretnétek babát?

2009. ápr. 30. 08:08
 5/8 A kérdező kommentje:
14 hónapja. Mindig pontosan 28 naposak voltak a ciklusaim, de a tavalyi évben 25kg-ot fogytam, most normális a súlyom. Szerintem akkor borult fel a hormonháztartásom. Hol 21 napra, hol 25 napra jött meg. Két hónapja elkezdtem szedni a barátcserjét, ami nagyon jó volt, beállitotta 28 napra, és a pém is a 14. napon volt. De anyagi okok miatt nem szedem. Azóta beállt 25 napra, ami jó szerintem. Orvoshoz még nem mentem. Köszi a választ.
2009. ápr. 30. 08:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy van már egy lányom,ő is 1 év után jött össze. Egészségem rendben, csak szerintem a drasztikus fogyás zavart be.
2009. ápr. 30. 08:17
 7/8 A kérdező kommentje:
De én úgy tudom, h a luteális szakasz sem törvényszerű, h 14 nap legyen. Azt mondták, h 10-12 nap is egészséges.
2009. ápr. 30. 08:25
 8/8 anonim ***** válasza:
A luteális szakasznak az a lényege, hogy elég hosszú legyen. Legalább 12-14 napnak kell lenni. Gondolj bele valakinek több mint 10 nap kell a beágyazódáshoz, ha ez nincs meg, nem tud létrejönni a terhesség. Drukkolok.
2009. ápr. 30. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!