Terhes vagyok és megjött?
Figyelt kérdés
Minden könyv szerint indult, leesett a hőm tegnap és éjjel megjött, de ma reggel visszament. A mellem még mindig érzékenyé s fáj. Tapasztalatok?2011. okt. 10. 07:58
1/11 A kérdező kommentje:
Ugyan arra az értékre ment vissza ami a leesés előtt volt, azt elfelejtettem írni!
2011. okt. 10. 07:59
2/11 anonim válasza:
Csináltál tesztet? EZ a hö dolog csak egy dolog, lehet éppen lázas vagy, vagy höemelkedésed van és azért is ingadozik. Csinálj tesztet, de szerintem ha nagyon erösen jött meg akkor nem voltál terhes.
3/11 anonim válasza:
Egy görbét esetleg tudnál berakni?
5/11 A kérdező kommentje:
Igazából már elfogadtam, hogy nem jött össze, csak furcsa ez a hőugrás. Kétszer is megmértem szóval nem értem.
(pajzsmirigyem rendben van)
2011. okt. 10. 08:06
6/11 anonim válasza:
Mikorra nem vártad? Mert látom már kétszer teszteltél Negatívat
7/11 A kérdező kommentje:
Mára nem vártam éjjel meg is jött. El is fogadtam éjjel, hogy ok nem jött össze, de reggel visszament a hőm és ilyen soha nem fordult még elő velem.
2011. okt. 10. 08:13
8/11 anonim válasza:
Hát, majd a mensidtől függ, hogy milyen lesz. Figyeld meg, hogy alakul a hőd a köv. mondjuk 2-3 napban, meg hogy olyan-e a mensid, amilyen szokott. Pár nap múlva tesztelj újra. A hőugrás esetleg betegségtől is lehet. Nem tudom.
9/11 A kérdező kommentje:
Jól van akkor figyelem magam,nagyon kíváncsi vagyok. Köszönöm, hogy ilyen gyorsan írtál. :)
2011. okt. 10. 08:25
10/11 A kérdező kommentje:
A hőm még mindig fent van és ahogy a dolgok most állnak 3 nappal előbb el fog múlni a mensim.
2011. okt. 13. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!