Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha megjönne, akkor is menjek...

Ha megjönne, akkor is menjek a dokihoz? Milyen vizsgálatot végezne?

Figyelt kérdés
Tavaly augusztusban hagytam abba a fogamzásgátlót. Novembertől rajta vagyunk a baba-ügyön, de még nem jött össze. Bejelentkeztem a nőgyógyászomhoz. Május 13-ra kaptam időpontot, viszont, ahogy kiszámoltam pont az napra nem várom.
2009. ápr. 29. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha megjön-bár ne jönne-ne menj,nincs értelme.Akkor semmit nem tud vizsgálni, és nem is fog.
2009. ápr. 29. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:

szia!

Ha megjön , akkor vérzel ,tehát "belső" vizsgálatot nem tud végezni. Ha pedig megjön az azt is jelenti, hogy még nincs "eredmény". Ha még nem jönne meg , de készülődőben van , azt meg a méhszáj kitapintásával érzi a doki.Mindenesetre "száraz" napokat kívánok! :)

2009. ápr. 29. 21:40
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

De úgy olvastam itt, hogy vérvételekre küldene, már a ciklus elején is. Akkor legalább amiatt el kéne mennem, nem? Hogy laborpapírt adjon...

2009. ápr. 29. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok :)

Én úgy tudom , hogy vizeletvizsgálattal biztosabb a terhességet megállapítani; erre kaptam én is papírt, mivel ott is a hcg- szintet mérik.

2009. ápr. 29. 21:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves 2.!

Nem azért mennék, hogy megállapítsa a terhességet, hanem sajnos az ellenkezőjéért, hogy miért nem sikerül...

2009. ápr. 29. 21:56
 6/8 anonim ***** válasza:

2. :)

De lehet , hogy most pont nem jön meg :) Megértettem akkor, hogy miért kérded.

2009. ápr. 29. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:

5 hónapja próbálkoztok, nem hiszem, hogy bármelyikőtőkkel is probléma lenne! Ez nem olyan hosszú idő orvosilag. 1 év alatt van olyan, aki meg sem nézi, hogy lehet-e valami gond

Drukkolok, hogy baba miatt menj dokihoz! :)

2009. ápr. 29. 22:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Inkább mondja azt, hogy minden rendben, mint feleslegesen várjak 1 évig.

Már most zavar, hogy sehol a baba...

Köszönöm, hogy szorítotok!

2009. ápr. 29. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!