Mi a véleményetek az Easy Pregnancy terhességi tesztről? A Rossmannban vettük tegnap.
Figyelt kérdés
Ma 3. napja késik, ma hajnalban megcsináltam a tesztet, de negatív. Nem igazán vannak tüneteim, csak késik, ami nem jellemző. A melleim sohasem fájnak egyáltalán mensi előtt, most sem fáj, figyelem már 3 napja, ahogy levettem a melltartót, picit mintha teltebbnek érezném és melegnek, de lehet, hogy csak beképzelem magamnak, mert keresem a tüneteket. A mellbimbóim érzékenyek, de minden hónapban azok, tehát erre nem adok. Volt mindjárt megjön érzésem a napokban, nagyon erős és erős hasfájás is, de mára teljesen elmúltak ezek az érzések. Ma óránként jártam pisilni, éjszaka is felkeltem kétszer, mert nagyon kellett, ráadásul hajnali négykor keltem, mi lett volna, ha tovább alhatok? Szerintetek megbízható a teszt?2009. ápr. 29. 15:39
1/3 anonim válasza:
attol is függ hogy milyen érzékenységü. ez még nem jelenti hogy tényleg nam vagy terhes, probáld meg egy másikkal pár nap mulva, de az is lehet sajnos hogy csak késik. nekem se volt jellemzö, világ életemben pont 27 napos volt, de amiota már kétségbeesve várom a napokat mindig megviccel, 34 maj d 22 napokra.,, csinált tesztet hétvégén és irj mi van
32
2/3 anonim válasza:
20 vagy 25-ös érzékenységű, amik azért általában 3 napos késést már akár délután kimutatnak. Ezek a mai tesztek eléggé megbízhatóak. Persze vannak kivételek, akiknek több napos késéssel sem mutatja ki, de nem ez az általános. Várj pár napot, tesztelj újra, és ha akkor is nega menj dokihoz, a vérvétel tuti megmondja, és talán az uh is.
Sok sikert!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, 20-as érzékenységű. Feltétlenül megírom majd, hogy mi van velem.
2009. ápr. 29. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!