Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kik azok akik fogamzasgatlo...

Kik azok akik fogamzasgatlo abbahagyasa utan egybol teherbe estek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 15:30
 1/5 A kérdező kommentje:
A gyogyszer abbahagyasa utan mennyi szunetet kell hagyni? Kell e egyaltalan? Nekem 2 ciklusom volt mar a tabi abbahagyasa utan, az baj ha mi mar ebben a honapban probalkoztun? Elvileg holnap kene (nem) megjonnie. Nagyon szeretnenk kisbabat!
2009. ápr. 29. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem hüvelygyűrűm volt, ami jóval kevesebb hormont tartalmaz, mint a gyógyszer, mi nem hagytunk ki direkt semennyit. Az abbahagyását követő 2. hónapban már terhes voltam.

Egyébként az, hogy mennyit kell várni, abszolút gyógyszer és orvos függő. Az én dokim szerint nem kell semmit várni, valaki 3, megint más 6 hónapot ír elő a baba előtt.

2009. ápr. 29. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi is egyből próbálkoztunk és három hónap múlva sikerült.
2009. ápr. 29. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 2 hónapja hagytam abba.Első hónapban rendesen megjött, miután elmúlt rá egy hétre megint.Az e havi már 3 napot késik, persze tesztek negatívak.Szóval lehetséges, hogy sikerült.

2009. ápr. 29. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem egy kicsivel több mint fél évre rá jött össze a baba.

Eléggé összezavarta a gyógyszer a hormonomat, rendszertelenül jött meg vagy kimaradt. Aztán az utolsó 2 hónapban már normális volt és utána megint nem jött meg de akkor már azért mert babás voltam.

2009. ápr. 30. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!