Terhesség esetén milyen állagú és hol helyezkedik el a méhszáj?
Figyelt kérdés
Billings módszerre gondolok, de ott nem írja, csak azt ha nem terhes valaki.2011. okt. 8. 08:43
11/20 anonim válasza:
12/20 anonim válasza:
12:59esvagyok
felhúzódik nagyon, alig lehet elérni az ujjunkal
reggel nézd meg felkelés előtt.
13/20 A kérdező kommentje:
Köszi, meg fogom nézni! :)
2011. okt. 9. 21:17
14/20 A kérdező kommentje:
Inkább teszteltem egyet, és halvány csíkos lett! :) Pedig totál lent van a méhszájam!
2011. okt. 10. 07:14
16/20 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. okt. 11. 06:56
17/20 anonim válasza:
Régi kérdés de hátha más még ide keveredik, ahogy én is amikor mindent tudni akartam a megtermékenyülés mielőbbi kiderítéséről;
Az én első babábnál nagyon alacsony volt a méhnyakam és kőkemény az ovuláció vége óta. El is könyveltem magamban, hogy nem lesz baba. :( Azt mondják az csak a mensi előjele lehet. Hát nem igaz!
A nemvárt után 4. napon pozitívat teszteltem!
Üdv; egy boldog kismama ;)
20/20 anonim válasza:
Sziasztok 3 napom van a nem vartig és az utóbbi napokban Fojton hánytam illetve roszul voltam a mehszajam ecer fent ecer lent van hogy sincsen el akor H mi is van ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!